ARBETSMARKNADSMÄSSA

ARBETSMARKNADSMÄSSA


Personalvetardagens innehåll är uppdelad i tre delar: föreläsningar, panel & arbetsmarknadsmässa. På arbetsmarknadsmässan kan du som besökare träffa representanter från spännande företag och dess HR-funktioner.


Oss kommer du att träffa...

Poolias hjälper företag och organisationer med rekrytering och bemanning av kvalificerad kompetens inom tjänstemannasektorn.

ST är det ledande facket för dig som arbetar eller vill arbeta på statligt uppdrag med ansvar för samhälle och infrastruktur. Vi utvecklar morgondagens arbetsliv inom statliga verksamheter.

Jurek har sedan 2006 arbetat med rekrytering, konsultlösningar och utvecklingstjänster inom specialistområdena Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Välkommen att prata med oss om framtida möjligheter!

Bonliva är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsbolag inom vård, skola och omsorg. Idag har över 4000 konsulter arbetat för oss, där vi bemannar verksamheter över hela Sverige och i Norge. 

MAX är Sveriges äldsta burgarkedja. Vi vill göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter ca 5000 medarbetare.

Academic Work kan ge dig viktiga erfarenheter och meriter inom kommunikation och HR för att du ska kunna ta nästa steg i din karriär. Hos oss jobbar fler än 200 assistenter deltid inom HR, varför gör du inte samma sak?

Företag ställer om och kompetensväxlar, branscher strukturomvandlas och globaliseringen flyttar jobb över världen. I dessa förändringars tid står TRR stadigt och skapar framgångsrik omställning som ett smörjmedel på svensk arbetsmarknad.

 

TRR Trygghetsrådet är en av Sveriges äldsta trygghetsorganisationer och ägs av Svenskt Näringsliv och PTK. TRR är ett resultat av omställningsavtalet, som slöts mellan dessa parter 1974. Syftet med avtalet är att stötta privatanställda tjänstemän som blivit uppsagda på grund av arbetsbrist till nytt jobb

Försvarsmakten är den svenska myndighet som är ytterst ansvarig för Sveriges militära försvar och säkerhet. Försvarsmakten befinner sig just nu i en stor uppbyggnadsfas och söker både militär och civil personal, som kan tjänstgöra såväl på hel- som på deltid.

Vi på Otiga Stockholm är ett rekryterings och bemanningsföretag som hjälper dig med den enklaste vägen till ett nytt jobb.

Din polis – gör hela Sverige tryggt och säkert!

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet och ska växa med 25 % under de kommande 5 åren. Vi finns över hela landet och arbetar dygnet runt året runt för att minska brottsligheten och öka tryggheten. Vi behöver växa inom alla våra kompetensområden så som exempelvis HR, IT, juridik, gränskontroller, utredare, analytiker, finansiell styrning med mera. KO och besök vår monter på personalvetardagarna så berättar vi mer - är du redo för en större uppgift?

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har cirka 195 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv. Det kostar bara 100kr för hela studietiden och då får du allt från en billig hemförsökning till hjälp med CV-granskning. Välkommen som studentmedlem i Vision!

Sympa är Nordens snabbast växande leverantör av HR-lösningar. Vårt system, Sympa HR, är en integrerbar lösning som underlättar din vardag och samlar all information om din personal på ett och samma ställe. Du får en tydlig översikt över dina medarbetare och kan enkelt automatisera rutinmässiga uppgifter. Vi har mer än 120 anställda på kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Sympa HR används idag av över 650 organisationer runtom i världen, och vi har bland de mest nöjda kunderna inom HR-lösningar i Europa.


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS