ARBETSMARKNADSMÄSSA

ARBETSMARKNADSMÄSSA


Personalvetardagens innehåll är uppdelad i två delar: föreläsningar & arbetsmarknadsmässa. På arbetsmarknadsmässan kan du som besökare träffa representanter från spännande företag och dess HR-funktioner. Förutom att mingla med företag kommer du även ha möjlighet till att få information om utbytesstudier och mentorsskapsprogram på Stockholms Universitet.Oss kommer du att träffa...

Academic Work rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären, som de kallar för young professionals. Idag är de en internationell verksamhet.

Hemfrid erbjuder städhjälp för privatpersoner och företag. På Personalvetardagen kommer deras HR-funktion att representera.

Akademikerförbundet SSR är Sveriges ledande samhällsvetarförbund. De är partipolitiskt obundna och arbetar med frågor om utbildning och forskning till arbetsmarknad och anställningsvillkor.

Peter Meurling är en uppskattad LinkedIn-expert som hjälper individer och företag med att använda LinkedIn. Det kan t.ex. handla om att söka jobb, marknadsföring eller försäljning.

 

Under dagen kommer han att finnas tillhands för att svara på frågor eller demonstrera olika aspekter av hur du kan använda LinkedIn i din karriär.

Representanter från SthlmUP kommer att befinna sig på plats, redo att ge information om organisationen och på vilka sätt man som student kan ta del av vår verksamhet.

Representanter för utbytesstudier kommer att befinna sig på plats för att delge sina erfarenheter och ge information om hur ansökningsprocessen går till väga.

Easy Monday erbjuder sina kunder handplockade nyutexaminerade talanger inom HR och kommunikation för både korta och långa uppdrag.

ID Entity är ett kundnära konsultbolag med HR-fokus som erbjuder en rad olika HR-tjänster till företag.  Tryck här för att komma till en personlig hälsning som

ID Entity valt att dela med sig av till oss!

Ericsson är ett av världens mest ledande företag inom kommunikationsteknologi med 140 år i nacken. Dess HR-funktion kommer att befinna sig på plats.

"Enkelt, Effektivt och Engagerat" är värdeorden som genomsyrar People Provides verksamhet. De erbjuder en rekryterings- och konsultverksamhet inom HR, lön och ekonomi.

Jurek är ett bemannings & rekryteringsföretag som specialiserar sig på talanger inom juridik, ekonomi, marknad, HR och management.

Unionen är Sveriges största fackförbund med 650 000 medlemmar, för studenter och tjänstemän i den privata sektorn.


Jusek är akademikerförbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare, kommunikatörer och samhällsvetare.  På Personalvetardagen kommer de att berätta om mentorskapsprogrammet som de i ett samarbete med SU och Advantum Kompetens håller i. Läs här för mer information om mentorskapsprojektet för dig som student!


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS