MEDVERKANDE FÖRELÄSARE

FÖRELÄSARE

Siri Wikander

Från

Siri arbetar som Director of People Growth på Scandic Hotels och har under många år arbetat med digitalisering, socialt lärande, ledarskap och organisationsutveckling. Hon har tidigare bland annat arbetat som Chef för strategisk ledar- och medarbetarförsörjning på Axfood och mindre start-ups. Siri är aktiv i debatten kring nya sätt att jobba nu när affärsmodeller dagligen utmanas av digitaliseringen.


Susanne Wihlborg


Från

Susanne Wihlborg delägare och grundare av Produktiv Hälsa Sverige AB.
Produktiv Hälsa hjälper företag & organisationer att använda hälsa som ett av flera verktyg för att förbättra resultat, sänka sjuktal & höja produktiviteten.
Våra metoder är Hälsocoachning, Företagsmassage & Företagsträningar.


Karin Otterbjörk

från

Corporate Mind


Karin Otterbjörk utbildar och föreläser inom ämnen som hur organisationer kan bli mer effektiva och samtidigt ha ett högt välmående. Hon brinner för att få ledare och medarbetare att se kopplingen mellan resultat och en välfungerade individ. Corporate Mind driver hon tillsammans med Carin Frödeberg, deras arbete på Corporate Mind drivs av en passion av att om vi förstår hur vår hjärna fungerar och när den jobbar som bäst så kan vi uppnå både höga resultat och hållbarhet. De har genom åren mött otaliga organisationer som insett att de bör hitta nya metoder för att fortsätta vara konkurrenskraftiga nu och framöver.

Hållbart ledarskap – ett uppdaterad ledarskap är en föreläsning om allt förändras och just nu i en otroligt hög takt vilket påverkar oss alla. Och inte minst vilket ledarskap som organisationerna behöver för att kunna verka i denna tid vi lever i.
Tomas Rosenberg


Från

Tomas Rosenberg, Polismästare och HR-chef Kompetensområde Chef & medarbetarskap.

Ansvar för polisens långsiktiga kompetensförsörjning, chefsförsörjning/-utveckling, kultur & likabehandling. Framförallt jobbat mycket med chefsutveckling, personbedömning vid rekrytering.

Ansvarat för framtagandet av Polisens kompetensbaserade chefsurvalsprocess.


Jonas Andé


Från

Jonas Andé’s titel är idag Head of HR & Ethics i BoKlok AB som är ett företag inom Skanska koncernen. BoKlok AB utvecklar och bygger hållbara bostäder i en prisklass som vanliga människor klarar av i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Jonas har under de senaste 12 åren arbetat i Skanska koncernen, under den största delen av dessa år i bolaget Skanska Sverige som både Förhandlingschef och HR-chef. Innan detta spenderade han 15 år på NCC i både HR och produktionsbefattningar.


PANEL

Madelene Granath
HR-Konsult

Pia Andreasen
Konsult på TXP,

Building Challengers

Giorgio Grossi

Beteendevetare, leg psykoterapeut och docent i medicinsk psykologi

Tryck på bilderna på Madelene, Pia och Giorgio för att läsa mer om deras bakgrund och vilka perspektiv de kan bidra med på P-dagen 2019.


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS