MEDVERKANDE FÖRELÄSARE

FÖRELÄSARE

Spotify erbjuder en streamingtjänst för musik. De har sedan lanseringen  2008 växt till att ha över 150 miljoner användare av tjänsten världen över.


På Personalvetardagen kommer Alexander Westerdahl att föreläsa. Vi kommer bland annat få svar på frågorna: Hur har Alexanders resa sett ut och vart tror han att HR är påväg?
Tryck här för att läsa en intervju med Alexander!

Knowit är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, beskriver att de skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden: Experience, Insight och Solutions. Knowit består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland.


På Personalvetardagen 2018 kommer Madeleine Löwenfeldt och Caroline Rizell föreläsa för oss om vad som händer när HR- och IT-branschen slås samman.Tryck här för att läsa intervjuer med Madeleine och Caroline!

PANELI paneldiskussionen kommer vi att diskutera hur framtidens HR-arbete kan påverkas utav digitaliseringen som ökar snabbare för varje dag. Frågor som kan tänkas komma upp: Kommer robotar ta över våra jobb, och vad händer då med HR-avdelningarna? På vilka sätt behöver vi rusta upp oss inför de kommande utmaningarna? Eller kommer digitaliseringen enbart hjälpa HR-arbetet på traven?

Med oss har vi representanter från...

Maria Högberg

VD

Pernilla Rosengren Johansson

Enhetschef HR-direkt

Hanna Salo

HR Head

Tryck på bilderna på Maria, Pernilla och Hanna för att läsa mer om deras bakgrund och vilka perspektiv de kan bidra med på Personalvetardagen 2018.

WORKSHOP

NOX Consulting erbjuder ett stort nätverk av IT-experter i Stockholm med hjälp av passion för kvalitet, innovation och personligt engagemang. För IT-frilansare är NOX en gemenskap där du får tillgång till IT-spelningar, kompetensutveckling, ett socialt nätverk och mer.


På företaget NOX lägger man stor fokus på den digitala världen och dess potential. Med anledning av de kontinuerliga teknologiska avancemangen och hur det förändrar vår samtid, blir det viktigare och viktigare för företag att lära sig att anpassa sin verksamhet till den nya bilden. Detta kräver kunskap; och det är här NOX kommer in i bilden! På Personalvetardagen 2018 kommer Helena och Lisa vill prata om vikten av att HR förstår IT, och lära oss ett och annat om hur.  Vi får lära oss om konceptet "HR goes Tech", och förstå mer om programmering tillsammans med Helena Sjöström och Lisa Hartikainen från företaget Nox.


OBS! För dig som besökare: Ta med dator! Tryck här för att läsa en intervju med Helena!


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS