ID Entity hälsar

VÄLKOMSTMEDDELANDE FRÅN ID ENTITY


Nu börjar personalvetardagen närma sig med stormsteg, och hoppas ni alla är laddade! 

Vi på ID Entity har fångat upp att ni som studerar gärna vill känna en koppling till ”det verkliga livet” och vad som för er skulle kunna vara er framtida karriär inom HR.  Därför ger vi på ID Entity er möjlighet att träffa vår superkonsult Annelie Porseryd och ställa massor med HR-relaterade frågor. Annelie kommer stå tillsammans med oss i vår monter mellan kl.10.30-14.00.Annelie vill gärna dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper till er. Som erfaren HR-konsult och HR-chef kan hon besvara frågor som ni kan tänkas ha, t.ex.: Hur är det att jobba i det ”verkliga livet”? Hur kan en karriär inom HR se ut? Alternativt, hur är det att jobba som HR-konsult? Vilka typer av uppdrag finns det och vad är hennes upplevelser från dem? 
Ja, en bättre person, med erfarenhet både från svenska och internationella bolag, och som vet vad ni står inför för val och utmaningar för framtiden, är svår att hitta =)

Kort presentation om Annelie:


Annelie är en mycket duktig HR-konsult och har en bred erfarenhet inom hela HR-området både på strategisk och operativ nivå. Hon började sin karriärresa som HR-assistent på Utrikesdepartementet, för att senare fortsätta inom rekrytering ett par år. Därefter så har hon haft ett antal HR-chefsroller, både fasta tjänster och konsultroller. Hon har bl.a. varit HR-ansvarig på både coola startup-bolag som MAG Interactive och musikmjukvarubolaget Propellerhead med ansvar för samtliga delar inom HR.


Annelie beskriver själv att hon drivs av att: ”Kunna påverka och driva utvecklings- och förändringsarbete i en framåtsträvande organisation tillsammans med kloka, modiga ledare som prioriterar mjuka värden och ser vinsten med att lägga resurser på det. En stor drivkraft är också att jobba såväl strategiskt som operativt”.


Så missa nu inte chansen att komma förbi ID Entity’s monter för att ställa frågor till både oss som jobbar internt på ID Entity och Annelie om hur vi på ID Entity arbetar, om HR och allt ni är nyfikna på att veta =)


Vi ser fram emot att träffa er!

Malin Ruhn Gibeck


Recruitment Consultant


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS