PERSONALVETARDAGENVill du och ditt företag synas på

Personalvetardagen hösten 2019?


Skicka då ett mejl till naringsliv@sthlmup.se så behandlar vi din förfrågan så snart som möjligt!


PERSONALVETARDAGEN 2019 -

"Hållbart HR" med fokus på personalhälsa och förebyggande åtgärder.Vad är personalvetardagen?


Under utbildningens gång får PAO-studenterna en hel del teoretiska kunskaper om personalvetenskap. Men vad händer efter examen? Vilka möjligheter finns det? Vilka vägar kan man gå? Det här är bara några få frågor som besökare blir besvarade på med hjälp av inspirerande föreläsare. Besökare får även tillfällen att knyta kontakt med företag, som eventuellt kan komma att bli deras framtida arbetsgivare. Det är en fantastisk dag att utforska HR-branschen och bli inspirerad av de olika möjligheter som väntar dem.


Se programmet för dagen här, och läs dig in på mer information om medverkande företag på våra andra underflikar. Välkommen in till oss den 18:e oktober!

 NÄR? 18 oktober

VAR? Geovetenskapliga huset, Stockholms Universitet


Se program och tider här!För fjärde året i rad slår SthlmUP upp portarna till Personalvetardagen, en inspirationsdag och arbetsmarknadsmässa som riktar sig för studerande med intresse för en karriär inom HR.


I år riktar vi blickarna mot hälsosamt HR-arbete, vilket genomsyrar hela dagens innehåll.Mer om oss hittar ni på vår Instagram SthlmUPpersonalvetardagen och vår Facebooksida SthlmUP Personalvetardagen 2019.

Vid frågor kontakta oss via mail på

personalvetardagen@sthlmup.se


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS