Madeleine och Caroline Knowit

INTERVJU MED MADELEINE OCH CAROLINE FRÅN KNOWIT

Vem är du?

Jag heter Madeleine Löwenfeldt och jobbar på Knowit Insight. Jag har pluggat personalvetarprogrammet vid Uppsala universitet och är en person med många projekt på gång. Privat reser jag mycket, senast var jag i Etiopien, och mitt nya mål är att lära mig segla! Om nån har tips på segelbåt att köpa så säg till!


Jag jobbar som HR management konsult och hjälper våra kunder att få på plats de system och verktyg de behöver på HR och lön. Mina kollegor och jag hjälper kunden att kartlägga processer och hitta och implementera systemen. I stort är det mycket fokus på digitaliseringen och de lite nyare områdena som robotisering, big data och digitalt ledarskap.


Vad vill du inspirera personalvetarstudenter till?

Att få upp ögonen för kombinationen HR och IT! Jag hade själv ingen aning om att jag kunde jobba som HR-management och IT när jag studerade, men när jag väl fattade att det fanns bestämde jag mig för att det var min grej.

Välkommen att lyssna på Madeleine och Carolines föreläsning vid 14:00-15:00.

Vem är du?

- Caroline Rizell heter jag och arbetar på Knowit Insight sedan 1 år tillbaka. Har innan dess arbetat både operativt inom HR & Lön och projektledning. Sedan jag kom till Knowit Insight har jag fått vara med på flera olika projekt, allt från upphandling av HCM system till olika varianter av förstudier.

Jag/vi inom Knowit Insight hjälper HR och Lön att ställa om för digitaliseringen, vi är ett ledande konsultbolag med att hjälpa HR avdelningen att stötta våra kunder att kartlägga behov, kravställa och hitta samt implementera system inom HR & Lön. Men också har vi mycket fokus på digitalisering i större avseende som robotics (RPA), big data och digitalt ledarskap.


Hur ser en typiskt dag i ditt liv ut?

En dag för mig börjar alltid med frukost men sedan därefter ser dagar väldigt olika ut, har ett varierande jobb (vilket är väldigt kul), ena dagen är du hos kund på workshop och andra på kontoret där du träffar kollegor och bygger nya nätverk eller arbetar i ditt team med befintliga projekt.


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS