ARBETSLIV

ARBETSLIV

 

Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.

 

Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se

 

Are you our next part time HR coordinator?

 

Tieto Sweden is now looking for a person who is currently studying and interested in working flexible part time (40-50%) alongside their studies. We are looking for a student studying anything from HR to business administration or project management. You will primarily be working with heading the introduction days for our new Nordic employees. The introduction days are held in Stockholm every other month (3 times per semester) and you will be responsible for coordinating, developing and facilitating the days. You will also be part of our HR-team consisting of 30 people.

 

If you have any questions regarding the job, everything from how the work weeks will look like, or how you can manage to work part-time while studying, please don’t hesitate to contact the current HR Coordinator Joakim Egnér Lin. Joakim is a student currently studying his last semester (T6) at PAO at Stockholm University. Please contact him on joakim.egnerlin@tieto.com

 

For more info and to apply, check out the job ad here

 

We see that you will begin your employment ASAP (beginning of December) and we will review the candidates continuously, so don’t hesitate to apply to this position!

Researcher till Active Search

 

Active Search gör träffsäkra rekryteringar inom Search & Headhunting för specialister och ledande positioner. Vi har ett stort nätverk av välmeriterade talanger och arbetar nära våra kunder för att göra skräddarsydda och lyckade rekryteringar. Vi ser människan bakom varje CV och varje nytt möte är början till en långsiktig relation. Vi väger in karaktär, erfarenhet, kunskap och potential för att matcha rätt kandidater till rätt befattning. Läs mer om oss på www.active-search.se

 

Är du intresserad av rekrytering och headhunting? Vill du ha möjligheten att lära dig branschen och hantverket från grunden hos en av Stockholms bästa firmor? Den möjligheten kan vi ge dig på Active Search. Vi arbetar med många väletablerade och spännande företag samt några av de mest specialiserade rollerna på marknaden. Vi är ett trevligt gäng med högt i tak där du kommer att ha möjlighet att lära dig, bidra och göra avtryck. Vi sitter centralt och toppmodernt placerade i Stockholm på Vasagatan 16, precis vid T-centralen. Läs mer här.

 

Sista ansökningsdag är den 14 december.

Examen i januari och drömmer om en startup?

 

Capasearch är ett nystartat executive search- och headhuntingbolag som även är ett dotterbolag till managementkonsultbolaget Capacent. Vi tillsätter chefsroller och högre specialisttjänster, som vi kallar morgondagens ledare. Bolaget grundandes innan sommaren och har sedan den operationella starten i augusti jobbat med bolag så som Tradera, Familjens Jurist, Mangold och Watch it live. Idag är vi 6 personer och nu letar vi efter vår nya teammedlem!

 

Det bästa med att jobba på Capasearch är att vi har känslan av en startup samtidigt som vi har tryggheten av ett marknadskraftigt och börsnoterat moderbolag. Utöver de ordinarie uppgifterna kopplade till vår leverans finns det gott om utrymme att bidra till bolaget med det man själv brinner för. Som Jr Search Consultant hos oss har du ett stort ägandeskap över dina uppdrag samt stor kundkontakt.

 

Vi söker dig som kan och vill arbeta heltid efter årsskiftet. Du tycker om att bolla idéer med teamet och sedan sätta upp egna strukturer och arbeta självständigt. Att bidra till och driva bolaget framåt är motiverande för dig. Självklart älskar du kommunikation, är nyfiken på människor och skrattar mycket på jobbet. Erfarenhet av att arbeta med rekrytering vid sidan av studierna är ett plus, men inget krav! Se annonsen för mer info! Läs mer här.

 

Alla frågor är varmt välkomna till Ella Sundström, 0735780404, ella.sundstrom@capasearch.se. Rekryteringen sker löpande så hör gärna av dig om du är intresserad, så löser vi CV’n etc vid senare tillfälle!

 

Sista ansökningsdag är 3 december.

 

Studentmedarbetare till HR-enheten

 

HR-enheten på Tyresö kommun består i dagsläget av 10 medarbetare som ansvarar för att stötta kommunens ca 140 chefer i alla typer av HR-frågor samt implementera, utveckla och driva HR-processer och projekt. Som studentmedarbetare hos oss får du en bred och god inblick i HR-avdelningens olika processer. Du avlastar våra HR-specialister med framför allt administrativa uppgifter inom exempelvis rekrytering, employer branding och arbetsmiljö.

 

Du arbetar ca 10 timmar i veckan eller mer enligt överenskommelse med timlön under flexibla förutsättningar.

 

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning inom personalvetarområdet och som har minst ett år kvar av dina studier. Du är prestigelös och intresserad av att testa på olika arbetsuppgifter för att bidra till vårt arbete på HR-enheten.

 

Läs mer här. Sista ansökningsdag är 18 november

Vill du arbeta extra som rekryterare för Tranpenad Bemanning?

 

Tranpenad Bemanning i Stockholm är ett auktoriserat bemanningsföretag som sedan starten 1999 arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom framförallt områdena logistik, lager och industri. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Läs mer om oss på www.tranpenad.se.

 

Vi söker nu någon som vill hjälpa våra konsultchefer med att rekrytera till bemannings och entreprenaduppdrag till våra kunder i Stockholmsområdet. Du annonserar lediga tjänster, tar hand om ansökningar, bokar och genomför intervjuer både via telefon och på vårt fina kontor i Frösundavik samt ibland hos Arbetsförmedlingen. Du arbetar även med referenstagning samt verifierar CV och bakgrund på kandidaterna innan du rekommenderar dem vidare till våra konsultchefer.

 

Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet men det är inte ett krav. Du är pålitlig, noggrann, strukturerad och tycker om att jobba i högt tempo.

 

Vi behöver dig omgående då vi har flera pågående uppdrag ute hos kunder som behöver bemannas så ring eller maila gärna vår Kontorschef Marie Hulth idag på 0703-455255 marie.hulth@tranpenad.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

Är du framtidens fackhjälte?

 

Akademikerförbundet SSR står upp för en stark välfärd, ett jämlikt samhälle och alla människors lika värde. Vi vill att våra medlemmars akademiska utbildning ska löna sig både ekonomiskt och karriärmässigt. Vill du jobba för ett förbund som står upp för din akademiska kompetens och samtidigt få utveckla din sociala förmåga? Nu söker vi 45 studentinformatörer runt om i hela Sverige som ökar vår styrka genom att rekrytera fler studentmedlemmar vid sitt lärosäte. Är du en av dem?

 

VI OCH JOBBET GER DIG …

-Möjlighet att träffa nya människor

-Utveckling av din förmåga att prata inför grupper

-Flexibiliteten i att planera ditt arbete utifrån vad som passar dig

-En guldkantad merit på ditt CV

 

DU VILL …

-Vara med och utveckla och driva vår studentverksamhet framåt

-Visa att du är självgående, kommunikativ och lösningsorienterad

-Möta och prata inför människor, stå i monter och informera om förbundet

-Organisera aktiviteter på din ort för medlemmar

 

Vi vill att du är självgående, kommunikativ, lösningsorienterad och pluggar samhällsvetenskap, beteendevetenskap, personalvetenskap, ekonomi, folkhälsovetenskap eller till socionom.

 

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet. Ansök direkt här. Arbetet är på runt 15 timmar i månaden och du tjänar 130 kronor i timmen första terminen

HR-generalist till Islamic Relief!

 

Om Islamic Relief Sverige:

Islamic Relief Sverige arbetar med att lindra människors lidande och upprätthålla mänsklig värdighet i katastrofer runtom i världen. Vi arbetar också på lång sikt för en hållbar och rättvis global utveckling.

 

Om tjänsten:

Islamic Relief Sverige har ett 30-tal medarbetare, och flera avdelningar växer för närvarande fort.

 

Som HR-generalist på Islamic Relief är du ett stöd för ledningen i personalrelaterade frågor, exempelvis rehabiliteringsprocesser, arbetsmiljö samt avtals- och arbetsrättsliga frågor. Du hjälper även till med kompetensutveckling på såväl individ- som gruppnivå. Dina dagliga uppgifter är att driva och upprätthålla processer i personalärenden. Läs mer och ansök här

 

Sista ansökningsdag är 14 december

Extrajobb som talent agent hos Ada Digital!

 

Studerar du och vill jobba extra med rekrytering av digital kompetens 1-3 dagar per vecka? Ada Digital är ett nystartat dotterbolag till TNG och vi vill utmana sättet att rekrytera i IT-branschen. Vi är inspirerade av Ada Lovelace, världens första programmerare som hade hög potential och var modig nog att tänka annorlunda. Upplever du dig som en öppen person som vågar pröva det oprövade? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig vill ha med oss i teamet. Ada Digital rekryterar digitala talanger, specialister och ledare till flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Varmt välkommen till sprillans nya Ada Digital! Läs mer och ansök här.

 

Sista ansökningsdag: 26/10-18

Headhunter på deltid för uppdrag på tre månader!

 

Advisa grundades 2011 med ambitionen att hjälpa kunder förbättra sin privatekonomi. Vårt mål är att göra det enkelt för alla att förbättra sin privatekonomi genom att konkurrensutsätta banker och på så vis sänka räntan på befintliga och nya lån. Med ett stort fokus på kundservice och utveckling av vår teknik, ser vi till att ständigt förbättra vår tjänst för att göra det lika enkelt och naturligt att jämföra lån som det är att köpa en flygbiljett på nätet. Sedan starten har vi hjälpt över 200,000 svenskar att se över sina lån och i genomsnitt sänkt våra kunders räntor med 35%.

 

På Advisa värdesätter vi varandra och är stolta över vad vi tillsammans åstadkommer. Vi är cirka 50 anställda som utstrålar stor passion för vårt arbete och har ett genuint intresse för att hjälpa andra människor. Vi lovar bara det vi kan hålla och vi finns för att skapa resultat åt våra kunder. På Advisa tror vi på att involvera alla och att högt i tak skapar bättre lösningar. Därför tycker vi att det är viktigt att anställda proaktivt lyfter förslag på hur vi kan bli ännu bättre. För att nå vår vision och fortsätta växa behöver vi fler fantastiska anställda!

 

Vi rekryterar löpande men deadline är 24/10. Vi uppmuntrar att söka så fort som möjligt då det ökar sannolikheten att man får jobbet. Läs mer och ansök här.

 

 

Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS