ARBETSLIV

ARBETSLIV

 

Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.

 

Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se

 

Vi söker dig som är i slutet av dina studier och vill bli Rekryterare!

 

Påbörja din karriär redan nu

Vi vill hitta dig och utveckla dig till en riktigt vass rekryterare så du kan starta din karriär hos Happy Group Recruitment direkt efter studierna. Vi erbjuder dig att redan nu komma och påbörja din karriär, vår ambition är att lära dig yrket från grunden. Du kommer mycket snabbt att bli operativ. Vi låter dig ta de delar du är redo för och även delar som kommer kännas utmanande, tanken är att du snabbt ska lära dig grunderna i rekrytering, kundkontakt, affärsmannaskap.

 

Ständig utveckling och stort ansvar

Rekrytering är mycket känsla vilket kan vara svårt att lära ut men du kommer att få vara delaktig i våra pågående uppdrag till du själv tar delar av processen. Det handlar mycket om att få en känsla för vad kunden verkligen söker, känslan om kandidaten matchar detta. Yrket innehåller också mycket retorik, strategi och metoder. På några månader kommer du att kunna ta egna enklare uppdrag under support av våra seniora rekryterare. Känslan kommer ofta med erafenhet och vi ger dig praktisk erfarenhet samtidigt som vi utmanar dig att hela tiden utvecklas till nästa steg/nivå.

 

Vi vill att du hela tiden växer i din roll. Du börjar från början och får praktiskt erfarenhet, först de enklare delarna i arbetet för att ta nästa steg och näst steg.

 

Studierna först!

Vi har full förståelse för dina studier och att de kommer i första hand. Vi tror du kan arbeta ca. 50%. Arbetet är flexibelt och ofta handlar det om att göra kortare insatser för att uppdraget ska komma vidare, du kan göra delar av arbetet hemifrån eller från plugget(samtal, svara på mail osv). Du bör vara på kontoret ca 50% för att kunna utvecklas på rätt sätt. Vid tentaperioder lägger du tiden på att klara tentorna.

Vi berättar allt om bolaget när vi träffas:)

Vi vill gärna ha igång dig direkt! Skicka din intresseanmälan nu.

 

Arbetsuppgifter:

Kundkontakt

Kravprofiltagning

Search(hitta kandidater)

Telefonintervjuer

Fysiska intervjuer

Kandidatpresentationer

Annonsering (Jobboards, Sociala Medier osv)

Enklare marknadsföring

 

Vad vi erbjuder dig:

Ha riktigt kul på jobbet

Expansivt företag

Ansvar med mandat

Roliga och duktiga kollegor

Vinstdelning

Toppenlokaler mitt i city

Flexibelt arbete

Väldigt positiv bransch

Massor av kontakt med människor

Detektivarbete

Otroligt lärorikt arbete

 

Skicka din ansökan till pontus.werngren@happygroup.se

 

Läs mer om tjänsten här

 

Hej PAO:are! 

Här kommer kanske ett karriäravgörande tips:

Sveriges HR förening söker studentrepresentanter till några av sina yrkesnätverk här i Stockholm. Under min studietid hade jag en sådan roll och kontakterna jag knöt där har varit ovärderliga eftersom de ledde till mitt första HR-jobb. Dessutom lärde jag mig under träffarna väldigt mycket om hur det är att jobba med HR i praktiken. Den här chansen vil ni inte missa!

 

Här kommer hälsningen från Sveriges HR förening:

Är du student och vill stärka ditt nätverk inom HR?

Som studentrepresentant i våra yrkesnätverk hjälper du nätverkskoordinatorn med enklare administrativa uppgifter så som att maila ut inbjudan till nätverksträffarna etc. Du får delta under nätverksträffarna där du knyter värdefulla kontakter för ditt framtida arbetsliv. Dessutom får du en mentor med lång erfarenhet inom HR som du träffar ett par gånger per termin. Vill du veta mer? Kontakta karin.krisch@sverigeshrforening.se

Här hittar du mer information om nätverken.

 

 

Intervjuträning med BearingPoint!

BearingPoint kommer att hålla i en kurs i intervjuteknik för sina anställda och söker intervjukandidater” för att få en så verklighetsbaserad inlärningssituation som möjligt.

Intervjukandidaterna kommer att få möjlighet att ”söka” jobb som Analyst hos oss. De kommer att bli intervjuade av personerna som genomför kursen och kommer även få feedback på hur intervjun gick.

 

Datum: 16 februari 2018

Söker: 6 kandidater totalt, 3 kandidater på förmiddagen mellan 8:15 och 11 och 3 kandidater på

eftermiddagen mellan 12:15 och 14:30. Feedback på intervjuerna kommer att ske efter dessa tider.

 

Anmälan: marie.ericsson@bearingpoint.com Inkludera ditt CV och förklaring till varför du är intresserad och en beskrivning av din erfarenhet. Inför intervjun bör du även tänka igenom varför det hade varit spännande att arbeta som Analyst och varför just du skulle passa till rollen.

 

Deadline: 9 februari 2018

 

Intervjun kommer att genomföras av anställda från BearingPoint. En person kommer att ställa frågorna, de andra (1-2) kommer att sitta med för att kunna ge feedback. Vi kommer att byta roller under tiden så att intervjukandidaten bör förbereda sig på att bli intervjuad av flera personer.

Ett presentkort på 500 kr erbjuds till de intervjukandidater som genomför intervjun.

För mer information om BearingPoint klicka här

 

Vi söker student och blivande rekryterare som vill hjälpa oss headhunta digitala talanger

Vi är en framgångsrik, växande digital byrå som vill komma i kontakt med en kompetent person som kan driva rekryteringsprocessen att hitta digitala talanger till vårt team.

 

Vi ser gärna att personen som hjälper oss med rekrytering är student som läser HR, personalvetenskap eller liknande.

 

Vi har tidigare haft en student som arbetade hos oss som timanställd och det var framgångsrikt för båda parter.

 

Tjänsten är en timanställning en dag per vecka.

 

Konkret arbetsuppgift är att via LinkedIn headhunta/kontakta personer inom vår bransch (Google & Facebook) för att se om de är intresserade av att börja jobba hos oss.

 

Vi sitter på Drottninggatan i centrala Stockholm

 

Starta en dialog genom att mejla jobb@adrelevance.net

 

Deadline att söka tjänsten är 15/2 men vi kommer intervjua löpande.

 

Läs mer om AdRelevance här

 

Copyright © 2017 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS