ARBETSLIV

ARBETSLIV

 

Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.

 

Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se

 

Researcher på Active Search

 

Vi på Active Search gör träffsäkra rekryteringar inom management, IT och till ledande befattningar. Vi behöver nu förstärkning till vårt research-team!

 

Är du intresserad av rekrytering och headhunting? Vill du ha möjligheten att lära dig branschen och hantverket från grunden hos en av Stockholms bästa firmor? Den möjligheten kan vi ge dig på Active Search. Vi arbetar med många väletablerade och spännande företag samt några av de mest specialiserade rollerna på marknaden just nu. Vi är ett mindre gäng med högt i tak där du kommer att ha möjlighet att lära dig, bidra och göra avtryck. Vi sitter i toppmoderna lokaler precis vid T-centralen.

 

Vill du jobba extra utöver studierna? Välkommen att maila din ansökan, eller höra av dig om du har några frågor, till ellen@active-search.se

 

Vi söker någon omgående och urval sker löpande!

 

Läs mer om tjänsten och Active search här

 

 

Är du HR-student och nyfiken på rekrytering?

 

Söker du ett extrajobb vid sidan om studierna där du får möjlighet att omsätta teori från utbildningen till praktik? Triggas du av att ha frihet under ansvar? Vi på Webstep söker nu efter en PAO:are som vid sidan om studierna vill ansluta till vårt internrekryteringsteam. Du bör ha minst 1 år kvar på studierna, och dina arbetsuppgifter kommer bestå av search, kartläggning och kontakt av kandidater via olika kanaler. För att lyckas bäst med frihet under ansvar i ditt arbete på Webstep bör du vara kunskapstörstande, strukturerad och prestigelös. På Webstep gäller laget före jaget, något som kan förklara varför vi utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsplatser för tredje året i följd, enligt Great Place to Work. Med kontor i otroligt nära anslutning till T-Centralen är det heller inte mer än 4 tunnelbanestationer till/från skolan.

 

Omfattning

Timanställning 50% omgående eller efter överenskommelse. Självklart är vi flexibla med arbetstider och sätter upp schema efter dialog med dig.

 

Ansök och hör mer om rollen genom att maila till alexander.maqdosi@webstep.se.

Vi kommer att tillsätta tjänsten omgående och urval och intervjuer sker löpande.

 

Läs mer om Webstep här

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS