ARBETSLIV

ARBETSLIV

 

Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.

 

Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se

 

Personalvetare – lunch och karriär med PeopleProvide

 

Vill du få inblick i hur ett HR-bolag verkar för att skapa ambassadörer? Vill du förstå arbetsrättens roll inom HR?

Nu har du chansen att träffa PeopleProvide — bolaget som rekryterar HR till bland att Spotify, Coop, Visualart, Fazer med flera. PeopleProvide bjuder dessutom på lunch under besöket. Läs mer här

 

Var: Swedenborgsgatan 10, Stockholm

 

När: 26 oktober, kl. 12.00-14.00

 

Skicka din anmälan snarast till elias.gustafsson@jusek.se

(begränsat antal platser)

Extrajobb som talent agent hos Ada Digital!

 

Studerar du och vill jobba extra med rekrytering av digital kompetens 1-3 dagar per vecka? Ada Digital är ett nystartat dotterbolag till TNG och vi vill utmana sättet att rekrytera i IT-branschen. Vi är inspirerade av Ada Lovelace, världens första programmerare som hade hög potential och var modig nog att tänka annorlunda. Upplever du dig som en öppen person som vågar pröva det oprövade? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig vill ha med oss i teamet. Ada Digital rekryterar digitala talanger, specialister och ledare till flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Varmt välkommen till sprillans nya Ada Digital! Läs mer och ansök här.

 

Sista ansökningsdag: 26/10-18

Headhunter på deltid för uppdrag på tre månader!

 

Advisa grundades 2011 med ambitionen att hjälpa kunder förbättra sin privatekonomi. Vårt mål är att göra det enkelt för alla att förbättra sin privatekonomi genom att konkurrensutsätta banker och på så vis sänka räntan på befintliga och nya lån. Med ett stort fokus på kundservice och utveckling av vår teknik, ser vi till att ständigt förbättra vår tjänst för att göra det lika enkelt och naturligt att jämföra lån som det är att köpa en flygbiljett på nätet. Sedan starten har vi hjälpt över 200,000 svenskar att se över sina lån och i genomsnitt sänkt våra kunders räntor med 35%.

 

På Advisa värdesätter vi varandra och är stolta över vad vi tillsammans åstadkommer. Vi är cirka 50 anställda som utstrålar stor passion för vårt arbete och har ett genuint intresse för att hjälpa andra människor. Vi lovar bara det vi kan hålla och vi finns för att skapa resultat åt våra kunder. På Advisa tror vi på att involvera alla och att högt i tak skapar bättre lösningar. Därför tycker vi att det är viktigt att anställda proaktivt lyfter förslag på hur vi kan bli ännu bättre. För att nå vår vision och fortsätta växa behöver vi fler fantastiska anställda!

 

Vi rekryterar löpande men deadline är 24/10. Vi uppmuntrar att söka så fort som möjligt då det ökar sannolikheten att man får jobbet. Läs mer och ansök här.

 

Arbeta extra med rekrytering på HCM Partner!

 

Vi på HCM Partner jobbar med headhunting inom IT och behöver nu förstärkning till vårt vassa research-team i centrala Stockholm!

 

Vi ser gärna att du är i början av din universitets/högskoleutbildning och att du kan jobba ca två dagar i veckan under kontorstider. Flexibla arbetstider.

 

Vi på HCM Partner brinner för att hjälpa våra kunder att hitta fantastiska kandidater inom IT/Tech området. Det gör vi via en metodisk kartläggning av marknaden, där ditt jobb är att identifiera och kontakta personer vi tror är rätt för våra kunder.

 

För att ha förmågan att bli en skarp IT-researcher tror vi att det krävs:

 

· en stor ödmjukhet

 

· en nyfikenhet om människors personligheter och kunskaper

 

· medvetenhet om människors olika förutsättningar och ambitioner

 

· ett inlyssnande förhållningssätt kombinerat med starkt eget driv

 

Du behöver inte vara IT-expert eller kunna headhunting sedan tidigare. Det lär vi dig. Din personlighet och vilja att lära är det viktigaste.

 

Det är vår ödmjukhet och nyfikenhet som tar oss långt, och gör oss till experter inom vårt område. För mer info, om varför vi bl.a. blev utsedd till DI Gasellbolag hittar du på HCM Partner.

 

Tycker du att det låter spännande och är intresserad av tjänsten som IT-researcher så hör du av dig till Jessica Kvint på jessica@hcmpartner.se.

 

Läs mer om HCM Partner här

 

 

HR-assistent till Academic Work

 

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som förmedlar jobb till Young Professionals. Till målgruppen Young Professionals hör akademiker i början av sina karriärer, antingen när de studerar eller upp till fem år efter examen. Det är vår nisch och en målgrupp vi tror på.

 

Förra året förmedlade vi över 16,000 jobb och för att kunna göra det har vi över 200 assistenter som jobbar deltid inom kommunikation och HR. Genom att jobba deltid hos oss under studietiden bygger assistenterna upp sitt CV med meriter och utvecklande erfarenheter inför sin framtida karriär, varför gör inte du samma sak?

 

Som Staffing & Recruitment Assistent eller Staffing Service Assistant hos oss på Academic Work, stöttar du vår leveransorganisation för att vi ska uppnå de bästa resultaten. I rollerna bistår du konsult- och rekryteringschefer i deras vardag, samt säkerställer vår framtida tillväxt - Eftersom det är du!

 

Läs mer om de två assistentrollerna här

 

Just nu letar vi även efter en HR-assistent till vårat People and Performance team. I rollen kommer du att stötta upp hela vår organisation i olika HR-relaterade projekt och processer i en väldigt engagerande, inspirerande och ambitiös miljö. Huvudsakligen kommer du ha administrativa arbetsuppgifter, som att skapa rapporter, presentationer och andra pedagogiska material. Du kommer även få producera text, uppdatera information för vårat interna informationssystem och research’a inför kommande HR-projekt. Ingen dag kommer vara den andra lik och samtidigt kommer du skapa ett värdefullt nätverk inför din framtida karriär!

 

Sök rollen direkt här

Vi arbetar löpande med vår rekrytering och därmed försvinner rollen när den är tillsatt.

Varmt välkommen till Academic Work och har du några frågor om våra olika roller inom HR kan du alltid kontakta våra internrekryterare via talentaqcuisitionsthlmvast@academicwork.se för mer information!

 

Would you like to do an internship in Washington DC, the center of political influence?

 

SACC-USA is looking for someone to handle our latest project, American Talent to Sweden, where we help Swedish organizations in finding ambitious students or graduates from some of the top universities in the U.S. for traineeships in Sweden. You will both initiate and maintain contacts with potential host companies in Sweden and with American universities, and you are encouraged to be creative in new ways of finding great candidates. You will also be the one handling the applications and later help the U.S. trainees throughout the process of moving to Sweden.

 

We are looking for you that are outgoing and creative and happy to reach out to potential partner organizations and to build relationships. Excellent communication skills and the ability to easily adapt the communication to different stakeholders are crucial. To succeed in the role we also believe that you are a person with a structured and systematic mindset and with an interest in details. Previous international experience and work experience in human resources related activities is an advantage.

 

Duration: 6 months

Compensation: Unpaid internship

Start date: January 16th 2019

Location: Washington DC, USA

 

You are welcome to contact Camilla.lindevall@sacc-usa.org if you have any questions!

 

Read more and apply here

Deadline: October 31th 2018

Bemanningskoordinator på deltid till Nacka kommun

 

Är du student inom personalområdet eller liknande och söker ett utvecklande och meriterande extraarbete under din studietid? Är du en engagerad och serviceinriktad person som trivs med att ha telefon och dator som dina främsta arbetsredskap? Då är detta tjänsten för dig! Vi i Nacka kommun söker en bemanningskoordinator som kan arbeta två heldagar i veckan. Som bemanningskoordinator kommer du vara en del av Bemanningsgruppen och ditt huvudansvar är att bemanna våra kundverksamheters korttidsfrånvaro. Detta gör du genom att matcha våra vikarieresurser mot verksamheternas vikariebeställningar. För att söka och läsa mer om tjänsten klicka här

 

Sista ansökningsdatum 5/10

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS