ARBETSLIV

ARBETSLIV

 

Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.

 

Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se

 

Extrajobb som HR-administratör

 

Studerar du personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och vill samla praktisk erfarenhet inom HR på ett nordiskt bolag? Då kan detta vara tjänsten för dig!

 

Sergel är en av de ledande leverantörerna av kredithanteringstjänster i Norden och Baltikum. Vi erbjuder tjänster inom kreditscoring, inkasso, köp av fordringar samt meddelande- och betallösningar. Sergel Group har drygt 400 anställda och är en del av Marginalen Group. Sergel är ett företag som bryr sig om människorna de möter och du möts av en arbetsplats som präglas av personlighet, professionalism och engagemang. Under parollen We Care arbetar alla i företaget mot det gemensamma målet att skapa marknadens nöjdaste kunder och slutkunder.

 

Läs mer och ansök här

Deadline 29 juni 2018

Juniorkonsult till Hammer & Hanborg - Heltid

 

Vill du kombinera dina kunskaper om människor och organisationskulturer med ett fokus på att bidra till organisationers tillväxt genom utveckling av talanger och kompetens? Sök jobbet som junior konsult hos oss på Hammer & Hanborg redan idag. Med ambitionen att utveckla framtidens professionella liv matchar och förser och utvecklar Hammer & Hanborg Norden med kompetens inom Kommunikation, Marknadsföring och digitala roller.

 

Sista ansökningsdag är 25 juni. Du kan läsa mer och ansöka här

Utvecklande extrajobb som researcher

 

Made for Sales söker nu efter vår nästa stjärna till kontoret i Stockholm som vill kombinera studierna med ett utvecklande extrajobb. På Made for Sales jobbar vi nischat med rekrytering och bemanning inom affärsnära tjänster med uppdrag inom försäljning, marknad och kundservice. Hos oss får du vara en del av ett positivt och drivet team med höga målsättningar, där dina ambitioner och goda resultat ger dig möjlighet att utvecklas i takt med att Made for Sales växer. Vi har många härliga kunder och spännande uppdrag som kommer att bli ännu fler framöver.

 

I rollen som researcher samarbetar du med våra rekryteringskonsulter och konsultchefer där du är delaktig i rekryteringsprocessen från start till mål. Du kartlägger kandidater på marknaden, kontaktar dessa och hanterar bokningar av intervjuer. Du genomför även telefonintervjuer och referenstagningar. Vi söker dig som har ett naturligt intresse för människor och näringsliv och tycker att ämnet försäljning är intressant. Vi ser gärna att du kan börja anställningen så snart som möjligt, men vi är flexibla gällande tider och kan anpassa oss efter ditt schema i skolan.

Vill du vara med på tillväxtresan i ett personligt, passionerat och proaktivt företag? Då vill vi gärna träffa dig!

 

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här

 

Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS