ARBETSLIV

ARBETSLIV

 

Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.

 

Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se

 

Dustin söker PAO-student för administrativt HR- uppdrag

 

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Med kärnan i e-handel fungerar Dustin som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov där Dustins medarbetare stödjer kunderna att hitta den rätta lösningen för dem.

 

Vi önskar nu hjälp med att få in dokumenten för alla våra ca 600 medarbetare i HR-systemet under perioden mitten av augusti till början av september. För denna uppgift söker vi en student som är intresserad av detta uppdrag på timbasis, med marknadsmässig timlön. Uppskattningsvis handlar det om ca två veckors heltidsarbete för att få in allt i systemet. Arbetet kommer utföras på plats i Nacka Strand.

 

Läs mer och ansök här

Tarkett söker nu Nordisk HR koordinator för ett föräldravikariat med start omgående!

 

Som HR koordinator kommer du att arbeta brett med de flesta HR processer. Du har nära samarbete med kollegorna i andra nordiska länder och huvudkontoret i Paris och rapporterar till Nordisk HR Manager.

 

Exempel på arbetsområden kommer vara att delta i rekryteringsprocesser, intern kommunikation i nära samarbete med marknadsavdelningen, HR rapportering till huvudkontoret och kontroller inom HR, stöd för löneprocessen och lönefrågor samt delta i diverse projekt och utveckla HR processer och rutiner.

 

Vi söker dig som är nyexaminerad eller har några års erfarenhet från arbete med HR frågor eller kommunikation och vill utvecklas inom HR området!

 

Läs mer och ansök här

 

Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS