ARBETSLIV

ARBETSLIV

 

Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.

 

Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se

 

Rekryteringskonsult till Safemind!

 

I rollen som junior rekryteringskonsult på Safemind så kommer du få chans att jobba i en utmanande och dynamisk miljö, du kommer även få jobba med olika typer av spännande företag och roller. Din främsta uppgift kommer vara att stötta Safeminds rekryteringskonsulter i rekryteringsprocessen, med både kandidat- och kundkontakt från start till slut.

 

Vi söker dig som fortfarande studerar och känner att det vore givande att tillbringa några dagar i veckan utanför skolmiljö, men även dig som nyligen tagit examen och vill påbörja din karriär. Som person ser vi att du är driven, social och trivs med at arbeta nära människor. Safemind är sedan 2004 ett etablerat externt rekryteringsbolag med både små och stora kunder inom olika branscher, främst inom teknik och IT. Vi på Safemind har en diversifierad bakgrund som personalvetare, matematiker, marknadsförare och systemvetare, vi har även en internationell approach då vi har anställda från USA och Kroatien vilket gör att möten och interna diskussioner till stor del sker på engelska.

 

Deadline:

Vi har ingen så söker folk kontinuerligt och tar in ansökningar löpande

Läs mer här.

Talent Acquisition Consultant till Ants!

 

Beskrivning:

Vi är i en expanderingsfas och vill bli ännu fler, vi söker därför nya kollegor med intresse för rekrytering och tech. Som anställd hos oss får du en central roll på kundens avdelning med ett stort inflytande och tydliga mål att arbeta mot. Vi sitter alltid på plats hos våra kunder, jobbar i team och driver rekryteringen från början till slut.

Din viktigaste arbetsuppgift kommer vara att hitta kandidater och följa dem genom hela rekryteringsprocessen. Hos vissa kunder kan det även finnas möjlighet att jobba med olika områden inom Employer Branding och kompetensutveckling. För att lyckas krävs det att du är påhittig, envis och vågar prova nya vägar. Hos oss får du ta mycket eget ansvar och vara med och påverka utvecklingen av vår verksamhet.

 

Deadline: Vi rekryterar löpande.

Läs mer här.

Rekryterare till Avancos!

 

Avancos är ett internationellt konsult, search och rekryteringskonsultföretag med kontor i medarbetare i Indien, Nederländerna, Spanien, Storbritannien och Sverige. Vi hjälper företag att rekrytera nyckelpersoner och kandidater med spetskompetens i Sverige och internationellt.

 

I Sverige är vi ett internationellt team med drivna kollegor. För att ytterligare förstärka vårt team söker vi ny efter en ”junior” rekryteringskonsult som vi kan träna och lära upp internt. Du behöver inte ha någon erfarenhet från rekryteringssektorn utan du kommer här få en mycket gedigen och grundlig träning med hög internationell standard. Du kommer även att arbeta med erfarna konsulter inom yrket.

 

Du kommer att ha möjlighet att växa snabbt inom Avancos och ta dig an större och mer komplexa problem på sikt. De personer som arbetar här tillsammans med vår träningsplattform kommer att ge dig möjlighet att utvecklas till en av Sveriges vassaste rekryterare.

 

Ansvarsområden:

*Kartlägga samt identifiera möjliga kandidater

*Medverka vid upprättande av kravprofil och projektplanering

*Kontakta och kvalificera kandidater

*Uppdatera och upprätthålla CRM system

*Vårda befintliga kundrelationer samt skapa nya kundrelationer

*Spendera minst ett par timmar per vecka för att utvecklas i ditt yrke

 

Vi ser gärna att du har följande egenskaper/erfarenhet:

*Driven och ambitiös

*Nyfiken med vilja att lära dig nya saker och ständigt utvecklas

*Hög uthållighet. Att du trots att det är svårt väljer att slutföra det du påbörjat

*Extrovert personlighet och goda kommunikationsfärdigheter

*Vilja att kliva utanför din bekvämlighetzon

*Ödmjuk personlighet men med hög tilltro till din förmåga

*Flytande Svenska krävs och gärna goda kunskaper i Engelska

*Analytisk förmåga. Universitetsexamen är en fördel men inget krav

*Erfarenhet från försäljning är en merit

 

Maila ditt CV till sofia.kolbovich@avancos.se

Vid eventuella frågor ring eller smsa: 073 760 75 91

 

Deadline: Löpande

HR Internship - Amuse

 

Amuse is a fast-scaling Tech startup, we are looking for an HR intern to join our Stockholm HQ during the spring of 2019. You will help the HR Director implement innovative HR processes in line with Amuse's mission.

 

Our employees are the key to our success. That is why HR @Amuse has the most important task, making sure that we have happy employees.

 

Who are you:

 

*The most talented HR student in your University, with sky high ambitions.

*You like to be in a dynamic international workplace.

*Awesome written communication skills

*Fluent in English and Swedish

*Accurate

*Humble and a true team player

 

Duration and scope:

 

The internship start date could be flexible, the duration should be between 10-20 weeks. Please mention your Internship dates and details in your application.

We are hoping to find an intern who we can provide with an ongoing and flexible employment for the duration of their education after the completion of the internship.

 

The internship is CSN compatible, further wages are not applicable.

 

Please apply by sending your CV and cover letter as soon as possible since the interview continuously. Read more here.

 

Deadline: 30/4

Fackförbundet Jusek hjälper dig som student under hela studietiden:

 

Träffa företag och arbetsgivare, proffsgranska ditt cv, personliga brev och LinkedIn samt få koll på vilken lön du ska ha!

 

Läs mer på www.jusek.se/student

 

Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS