ANNONSER

ANNONSER


Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.


Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se


CIP global executive search söker nu en ny administrativ assistent på deltid.

Företaget:

CIP är en Headhunting/rekryteringsfirma som är specialiserad mot ledarpositioner inom främst detaljhandel, men även FMCG och IT. Unikt för CIP är mängden av internationella uppdrag som genomförs. Företaget drivs av grundaren Isabelle Coleman och har på sina 20 år blivit en väletablerat headhunterfirma med ett gott ryckte. CIP har bland annat arbetat med Happy Plugs, Fenix Outdoor/fjällräven, Granit, Kicks och Indiska.

Befattningen:

I rollen som administrativ assistent får du en bra inblick i hur en headhunterfirma arbetar och fungerar. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av olika administrativa uppgifter som att skriva kandidatrapporter, registrera CVn i vår databas, ha kontakt med kandidater, ringa referenser samt searcha efter nya kandidater i databas samt på Linkedin. CIP är ett relativt litet företag som ständigt växer och utvecklas, därför kan arbetsuppgifterna skilja sig mycket från dag till dag beroende på vad som behöver göras.

Kravprofil:

CIP söker nu en person som är duktig på engelska och svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har minst ett år kvar på dina studier. Det är bra om du är prestigelös då arbetsuppgifterna kan variera från högt till lågt. Du bör också vara självgående och driven


Skicka din ansökan till:
fanny.sandegren@cip-search.se

Deadline: Urval sker löpande


Här kan du läsa mer om företaget

EGN Sverige söker en Sales Support/Researcher till försäljningsavdelningen

EGN, Executives’ Global Network, har sedan 1992 erbjudit skräddarsydda nätverk för chefer, ledare och beslutsfattare. Den svenska verksamheten startade 2008 och har i dag drygt 2 100 medlemmar i 130 nätverksgrupper. Vi bygger professionella relationer och möjliggör erfarenhetsutbyte i ett förtroligt forum, och strävar efter att skapa både personlig och professionell nytta för våra medlemmar. I dag är vi ett globalt nätverk med ca 14 000 medlemmar i 15 länder som representerar mer än 8 000 företag och 70 yrkesgrupper. Ett professionellt nätverk där alla delar den gemensamma ambitionen att göra varandra bättre – varje dag.
 
Om rollen:
I rollen som Sales Support stöttar du EGN:s säljorganisation genom ”executive search” av nätverkskandidater inom målgruppen chefer, ledare och specialister. Linkedin är ett viktigt redskap i din roll och du använder dig också av telefonen och mail. Du intervjuar chefer och ledare om deras roll och kontaktar företag för att få rätt uppgifter. Du är en del av ett tight team och stort fokus ligger på samarbete för att tillsammans nå resultat. Vi söker dig som vill vara en aktiv del i företaget och som vill vara delaktig i gemenskapen bland kollegorna.  


Deadline: Urval sker löpande


Här kan du läsa mer om tjänsten


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS