ANNONSER

ANNONSER


Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.


Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se


Vi på HCM Partner jobbar med headhunting inom IT och behöver nu förstärkning till vårt vassa research-team i centrala Stockholm!  


Roll:

Vårt researchteam består utav studenter på universitetsnivå och ser gärna att du kan jobba ca. två dagar i veckan under kontorstider. Du sätter ditt eget schema och det är flexibla arbetstider, vi har stort överseende till tentatider. 

Vi på HCM Partner brinner för att hjälpa våra kunder att hitta fantastiska kandidater inom IT/Tech området. Det gör vi via en metodisk kartläggning av marknaden, där ditt jobb är att identifiera och kontakta personer vi tror är rätt för våra kunder. 

För att ha förmågan att bli en skarp IT-researcher tror vi att det krävs: 

·      en stor ödmjukhet 

·      en nyfikenhet om människors personligheter och kunskaper 

·      medvetenhet om människors olika förutsättningar och ambitioner 

·      ett inlyssnande förhållningssätt kombinerat med starkt eget driv 

Du behöver inte vara IT-expert eller kunna headhunting sedan tidigare - det lär vi dig. Din personlighet och vilja att lära är det viktigaste. 

För mer info, om varför vi bl.a. blev utsedd till DI Gasellbolag samt vilka som kan komma att bli dina framtida kollegor hittar du på här HCM Partner. 

Tycker du att det låter spännande och är intresserad av tjänsten som IT-researcher så hör du av dig till Sara Burman på sara@hcmpartner.se eller 070–8249150. 

HR-assistent sökes till PerformIQ!


Vill du arbeta med personalärenden på ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då har vi tjänsten för dig! Tjänsten som bemannings- och rekryteringsassistent innebär att vara behjälplig i rekryteringsprocesser och ha en nära relation med våra kunder och konsulter.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Jouransvar, ta emot personalbeställningar och frånvaroanmälningar
• CV-granskning
• Admin
• Skriva och utveckla våra annonser
• Genomföra telefonintervjuer, intervjuer, referenstagningar, avtalsskrivningar
• Skriva kandidatpresentationer
• Medverka vid kund/konsultbesök

Rollen är varierande och innebär stort eget ansvar vilket kommer att ge dig goda kunskaper inom HR-området. PerformIQ erbjuder dig ett stimulerande extraarbete med goda möjligheter att utvecklas och växa vidare inom företaget. Vi söker dig som studerar på universitet (gärna mer än 1 år kvar) och har ett idrottsintresse. Vi ser att du har en hög ambitionsnivå och ett effektivt arbetssätt. Rollen ställer krav på att du kan arbeta självständigt, strukturerat och kommunikativt gentemot kund och konsult.

Start: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 13/10
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Vardagar med start kl.06.00
Plats: Stockholm

Läs mer om tjänsten & sök här

Eventuella frågor om tjänsten eller om PerformIQ besvaras av Kontorschef, Carl-Henrik Monsén 073-3537510.

Välkommen med din ansökan!

Personalassistent


Till personalavdelningen på Åklagarmyndighetens huvudkontor söker vi en student som vill arbeta deltid som personalassistent.

 

Personalavdelningen består idag av ca 30 medarbetare uppdelat på en personalenhet, en säkerhetsenhet och utbildningscentrum. Som personalassistent blir du en del i personalenheten. Vi behöver förstärkning i rekryteringsteamet som idag består av 4 personer. Önskemålet är att få hjälp cirka 1 dag i veckan med olika uppgifter kopplade till våra rekryteringsprocesser, exempelvis referenstagning och annan administration.

 

Som person ser vi att du är en serviceinriktad person med gott omdöme och en god samarbetsförmåga. Du ska vara noggrann, strukturerad och kunna prioritera ditt arbete. Det är en merit om du har erfarenhet av administrativt arbete förutom studierna.

 

Anställningen är en tidsbegränsad intermittent anställning i sex månader.

 

I Åklagarmyndighetens rekryteringsprocess genomförs säkerhetsprövning av de sökande. Vidare information om vad säkerhetsprövningen innebär finns på Åklagarmyndighetens hemsida. På grund av arkivbestämmelser sparar vi ansökningar i två år. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen samt personuppgiftslagen. När du skickar din ansökan till oss, samtycker du till detta.


Intresseanmälan skickas till sofia.forsberg@aklagare.se


Deadline: 30 september 2019. Urval sker löpande


Här kan du läsa mer om företaget


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS