SAMARBETSPARTNERS


SAMARBETSPARTNERS

Vi i SthlmUP är både glada och stolta över våra samarbetspartners. Mer information om dem finns här nedan.

Academic Work arbetar med rekrytering och bemanning och erbjuder extrajobb för dig som studerar, eller heltidsjobb för dig som är i början av karriären. Företaget stargrundades år 1998 och är idag en internationell verksamhet där Young Professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.


Academic Work kan ge dig viktiga erfarenheter och meriter inom kommunikation och HR, för att du ska kunna ta nästa steg i din karriär. Som Staffing & Recruitment Assistent (SRA) eller Staffing Service Assistant (SSA) hos oss på Academic Work, stöttar du vår leveransorganisation för att vi ska uppnå de bästa resultaten. I rollerna bistår du konsult- och rekryteringschefer i deras vardag, samt säkerställer vår framtida tillväxt - eftersom det är du! Skillnaden mellan de två rollerna är att Staffing & Recruitment Assistant arbetar med kandidater som ännu inte är konsulter, medan Staffing Service Assistant främst är i kontakt med befintliga konsulter och kunder. Hos oss jobbar fler än 200 assistenter inom HR, varför gör inte du samma sak?


Verkar det intressant? Eller är du intresserad av deltids- eller heltidsjobb inom något helt annat område? Oavsett kan du läsa mer om dina karriärmöjligheter härAkademikerförbundet SSR är det ledande fackförbundet för personalvetare och arbetar för att stärka personalvetarnas utbildning, yrkesroll och möjligheter på arbetsmarknaden! Klicka här för mer information

Jurek har alltid haft målsättningen att kunna erbjuda de bästa konsulterna och rekryterna inom juridik, ekonomi, marknad, HR och management. Det målet har vi uppnått med marginal. Varje uppdrag är unikt och viktigt. Vi har haft samma inställning sedan Jurek grundades 2006 och vi kommer ha samma inställning om 10 år. Våra konsulter och rekryter får alltid personlig coachning när det behövs. Nöjda medarbetare och konsulter ger nöjda kunder. Vi är stolta över vad vi gör och vi vet att vi är bland de absolut bästa på alltid pricka rätt – att skapa Perfect Match.

 

Ta ditt första karriärkliv tillsammans med oss! Registrera ditt CV HÄR.


Psykologisk metod skapar säkra rekryteringar för alla organisationer som arbetar med potential management, genom att erbjuda forskningsbaserade kvalitativa tester och kompetenta medarbetare. Det gör vi genom att kontinuerlig säkerställa hög kvalitet på våra tester, göra dem tillgängliga för alla samt genom tillförlitlig IT, innovativa lösningar och ständig utveckling. Psykologisk Metod ska vara det naturliga valet inom potential management - idag i Sverige, i morgon över hela världen!

Jusek är det ledande akademikerförbundet för personalvetare, jurister, ekonomer, systemvetare, kommunikatörer och samhällsvetare. Hos oss får du hjälp med nätverk, rådgivning och mentorskap under hela studietiden och i arbetslivet. Via oss får du träffa företag och arbetsgivare, hjälp att landa ett första jobb och reda ut vilken lön du ska ha. Vi har svar på alla strategiska frågor kring din utbildning och karriär – under studietiden, efter examen och i arbetslivet.


Ett studentmedlemskap hos oss kostar 100kr för hela studietiden och ger dig:


•Företagsbesök och mentorskap

•Professionell granskning av CV, personligt brev och LinkedIn

•Intervjuträning

•Lönestatistik + Lönecoaching

•Karriärsamtal/rådgivning

•Karriärluncher
Med 650.000 medlemmar så är Unionen Sveriges största och mest inflytelserika fackförbund för tjänstemän privat sektor. Unionens studentmedlemskap är anpassat för dig som studerar på högskola och universitet och siktar på ett jobb i privat sektor efter examen. Varje år väljer tusentals personal- och systemvetare, ingenjörer, ekonomer, jurister, och andra unga akademiker att bli medlemmar för att bättre förbereda sig på livet efter examen.


 


Under studietiden stöttar vi våra studentmedlemmar med förmånliga rabatter och du får över 3 000 kronor tillbaka för kurslitteratur och kåravgifter om du sparar kvittona till efter examen.


När det är dags att ta steget ut i arbetslivet ger vi dig expertkunskap kring löner och villkor, vässar ditt cv, granskar din LinkedIn och hjälper dig med ett unikt kontaktnät på några av Sveriges populäraste arbetsplatser.


 


Tillsammans är vi i Unionen den ledande kraften som skapar framgång, trygghet och glädje i arbetslivet, men även under studierna.


Läs mer och bli medlem här

RecPro är ett konsultföretag inom Talent Acquisition som erbjuder konsult- och rådgivningstjänster inom rekrytering och Employer Branding. RecPro startades med viljan att utveckla och effektivisera hur rekrytering bedrivs. Utifrån lång erfarenhet av rekryteringsbranschen och en djup förståelse för rekrytering som hantverk hjälper vi organisationer att optimera sin tillväxt. Gemensamt för oss som arbetar på RecPro är ett genuint intresse för rekrytering samt viljan att utveckla och effektivisera rekryteringsarbetet. Vi tror på kvalitet och långsiktighet och agerar ansvarstagande i uppdrag med genuinitet, empati och ödmjukhet som ledord

VILL NI OCKSÅ STARTA ETT SAMARBETE MED STHLMUP?


Skicka en förfrågan till naringsliv@sthlmup.se så kontaktar vi er så snart som möjligt!


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS