EVENT

EVENEMANG


Här finner du kommande och aktuella event som SthlmUP arrangerar!

Nu är det äntligen dags - årets julsittning är här, och denna gången roligare än någonsin!

För första gången möts PAO-programmet och personalvetarprogrammet på Södertörn för en kväll fylld med mat, sång och skoj! 💃🥳

Temat är självklart: jul, och ju mer jul desto bättre!! Bring your A-game! Vi vill se tomtar, renar, snögubbar, karaktärer från julfilmer och din fulaste ugly christmas sweater! Enbart fantasin sätter gränserna denna kväll.

Vid ankomst bjuds det på glögg och mingel, för att sedan slå oss ned vid ett traditionellt julbord. Vi utlovar en riktigt trevlig och rolig middag, SAMT lite livemusik under kvällens gång..😏🍻Därefter möblerar vi om lokalen inför en natt full med dans!💃

Vi lovar att detta är en kväll och natt ingen vill missa, därför har ni även chansen att ta med er +1! Och ifall er +1 inte gillar julbord, finns det möjlighet till eftersläpp i mån av plats!

På måndag 12.00 släpps biljetterna till årets sista sittning - be ready! 🤩

När? 13 december 18.30
Var? Juristernas hus, Stockholms Universitet
Tema: Ju mer jul desto bättre

Åreresan 2020!


Nu är det åter igen dags för den årliga Åreresan tillsammans med SthlmUP och Nöjesutskottet! Resan går av stapeln vecka 5, 2020, alltså 26-30 Januari.
Resan är lagd under studentkortets STUDENTVECKOR vilket innebär massa studenter från hela vårt avlånga land och självklart studentpriser!

Priset för resan är i år är: 2 995kr

I priset ingår: Tåg tur & retur, pistnära boende (även bygget-nära), skiweek studentbandet, liftkort och självklart vår legendariska beerpong kväll!
Med studentbandet får man lättare lunch i backen, rabatt på skidhyra, rabatt på inträde till utvalda nattklubbar, afterski och lite andra studentaktiviteter! Läs mer här

Biljetterna släpps 5/11 i detta event, så missa inte det!

Hoppas ni vill åka med oss,
Hälsningar projektgruppen 🍻

Projektgrupp sökes för P-dagen 2020

Tyckte du att Personalvetardagen nu i oktober var inspirerande och kul? Känner du nu att du vill vara med och påverka vad som kommer att hända på nästa arbetsmarknadsdag som SthlmUP anordnar?

Då kanske du är intresserad av att sitta i projektgruppen för Personalvetardagen 2020? Eller skulle du bara vilja veta mer om vad det innebär att delta i projektet? Det första mötet för projektgruppen för personalvetardagen 2020 kommer att äga rum den 9e december. Under detta möte kommer vi berätta mer om projektet och vad det innebär att engagera sig i projektgruppen. Det är verkligen en grym möjlighet för att lära sig massor om HR och arbetsmarknaden. Även för att vara med och driva SthlmUPs största projekt vilket kommer vara så lärorikt, så denna chans vill ni bara inte missa!

Bjud gärna in de personer som ni tror kan vara intresserade av att vara med på detta!
Hoppas att vi ses på första mötet!
/Alicia Jonsson, vice ordförande i Näringslivsutskottet

När? 9 december 12.00-13.00
Var? SU

Medlemskickoff

Välkommen att lära dig allt om LinkedIn och äta middag tillsammans med våra andra medlemmar i SthlmUP. Detta då vi nu vill bjuda in er till terminens avslutnings kick-off för att tacka för ert engagemang denna termin!


Den 16 december kommer SthlmUP gästas av Per-Markus från Akademikerförbundet SSR som kommer att lära oss allt han kan om LinkedIn. Den här föreläsningen är för dig som känner att du vill ha mer kunskaper gällande LinkedIn och inte riktigt vet hur du ska komma igång eller vill veta mer om hur du kan använda dig av forumet för att utveckla ditt varumärke.

OBS! Begränsat antal platser, anmäl dig genom länken nedan:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyaWRjjztQXADKoKd8XqBn4J8uBp5p1QPyZe3nLt4neNdR-g/viewform

Efter detta så går vi ut och äter. Vilket ställe vi går till kommer vi ut med när det närmar sig. Glöm inte att anmäla i formuläret om du vill med och äta också!

Varmt välkomna!

När? 16 december, start 17:00, insläpp från 16:45
Var? B413

Översikt över HT19

Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se


Copyright 2019 @ SthlmUP - Hemsideansvarig Elicia Egarp