ANNONSER

ANNONSER


Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.


Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se


Talent Acquisition


Om oss
One Agency startades 2008 av tvillingarna Per och Andreas Grape. Idag har bolaget vuxit till över 100 konsulter med kontor i Stockholm och Malmö. One Agencys vision är tydlig – ett bolag där människan står i centrum, där värderingar, kultur och personlig utveckling står lika högt på agendan som god kompetens. One Agency drivs av att skapa ett community av likasinnade IT-konsulter som går utöver traditionell consulting genom att erbjuda konsulter personlig utveckling och utbildning i en företagskultur som kännetecknas av stark tillhörighet och delaktighet. 

Om Rollen
Här är du en del av ett energifyllt, prestigelöst rekryteringsteam på tre personer.  
Vi är experter på att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar med uppsökande rekrytering, search och headhunting. I rollen koordinerar du rekryteringsprocesserna vilket inkluderar att skriva kravprofiler, annonsering, screening av ansökningar, telefonintervjuer, referenstagning samt arbeta kreativt med uppsökandet av kandidater. Tycker du att det verkar roligt att arbeta med hela rekryteringsprocessen såväl strategiskt som operativt så kommer du trivas i vårt gäng!

Sista ansökningsdag: 
30/1-20 Tjänsten kan tillsättas tidigare och intervjuer sker löpande.
Läs mer om tjänsten här

Studerar du till personalvetare på Stockholms Universitet? Se hit! Croisettes Human Capital vill komma i kontakt med dig! Den 10 december bjuder Croisette in till studentmingel!


Ta chansen att nätverka och lära känna medarbetarna hos fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande fastighetsrådgivare! Under kvällen kommer ni få mingla med medarbetarna på Stockholmskontoret och få möjligheten att veta mer om Croisette och vad det innebär att arbeta som fastighetsrådgivare samt höra om vilka möjligheter bolaget erbjuder.

 

Under kvällen bjuds det på dryck och mingelmat!

 

Anmälan sker via länken här


Läs mer om Croisettes Human Capital här

Projektledare inom rekrytering sökes till Sveriges Ingenjörer!


Sveriges Ingenjörer är ett av Sveriges största fackförbund och landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer. I denna roll får du ansvara för att rekrytera nya studenter till förbundet. Du kommer att projektleda och driva rekryteringsarbetet, bland annat genom att delta på arbetsmarknadsmässor och arrangera olika typer av event vid lärosäten runt om i landet. Du kommer driva flera olika projekt parallellt och får inom givna ramar stor frihet att lägga upp ditt arbete efter eget tycke. Rollen innefattar många kontaktytor, både interna och externa samarbetspartners som exempelvis kårer och studentföreningar. En annan viktig del i tjänsten är att arbetsleda och samarbeta med de ingenjörsstudenter som arbetar som studentmarknadsförare för Sveriges Ingenjörer på respektive lärosäten.

 

Här är en tjänst för dig som är nyexad alt. tar din examen i januari, och som vill få bred erfarenhet och arbeta meduppgifter som berör områden som event, employer branding, rekrytering, försäljning, marknadsföring, ledarskap och koordinering! Academic Work har hand om rekryteringsprocessen, men du kommer anställas direkt hos Sveriges Ingenjörer.


Ansök till tjänsten via annonsen här

Recruiter to Safemind


Safemind is a recruitment company and we work with customers and candidates in the tech and the IT sector, and recruit people for the whole spectrum of positions, including developers and executives. Some of our clients include Kivra, Åhléns, Lifesum and Spotify.

 

As a Recruiter your primary task will be to work together with the Lead Recruiters at Safemind throughout the whole recruitment lifecycle, with both candidate and client contact from start to finish.

 

We are looking for you who is at the end of your studies and want to get to work a couple days a week outside of university, but also for you who recently graduated and want to start your career

 

We are a bunch of recruitment nerds who like to google stuff. We also like to hunt Craterellus cornucopioides. One of us, likes to make her own quizzes (who knows, it may be a part of the recruitment process to answer a quiz). As told before, we like to google stuff and one of us spends her free time googling Homo Sapiens on cell level. But in the end, all of us love skeet shooting, padel and are big foodies.

Läs mer om tjänsten och företaget här

Rekryteringsassistenter på deltid till nytänkade rekryteringsföretag


Vill du vara med och stötta en av Sveriges vassaste headhunting organisationer? Vill du vid sidan av studierna bygga på med praktisk erfarenhet? Gillar du att ha många bollar i luften? Då är Worko något för dig!

Vi skiljer sig från andra bolag i rekryteringsbranschen på flera sätt. Det har sedan starten 2011 resulterat i tusentals rekryteringar, två gasell utmärkelser och en utmärkelse av Great Place to Work som en av Sveriges bästa arbetsplatser.
Recruitment Assistant på Worko innebär ett flexibelt extrajobb som under studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och en massa nyttiga kontakter. Exempel på arbetsuppgifter, searcharbete, förberedelse material inför nya samarbeten, administration i vårt CRM-system, skapa processer och rutiner för arbetsmoment, brand ambassador aktiviteter som främjar antalet ansökande personer till Worko internt och massa andra både roliga och utmanande arbete.

Sista ansökningsdag: 30/11
Läs mer om tjänsten och företaget här 

Börja bli Talent Acquisition Specialist – redan under studietiden!


Företag/roll:

Knightec har på rekordtid intagit topplats som en av Sveriges bästa arbetsgivare och konsultföretag. Kulturen präglas av öppenhet och professionalitet. En tredjedel av de anställda är kvinnor och en dryg femtedel har utländsk bakgrund. Vi är teknikkonsulter som bland annat jobbar med produktutveckling, med investeringar och projekt för effektivare produktion, och med att utveckla kundens verksamhet för att möta nya tuffare krav.

 

Som ett in-houseteam av TA-personer stöttar vi verksamheten med frågor gällande rekrytering. Vi sitter i helt nybyggda lokaler vid Solna Station och är fyra personer som jobbar med frågorna på plats men vill nu anställa en student på deltid som vill lära sig rekryteringshantverket i ett av Sveriges bästa TA-team (vi är med på listan av Sveriges bästa rekryterare, så det är inte bara vi som tycker det!)

 

Vi arbetar med hela organisationens kompetensförsörjning och du kommer få ta del av arbetssätt, lära dig mer om hur man driver processerna och själv få påverka resultatet i stor utsträckning. 

 

Sista ansökningsdag: 27/11

Läs mer om tjänsten och företaget här

HR-assistent sökes till PerformIQ!


Vill du arbeta med personalärenden på ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då har vi tjänsten för dig!

Tjänsten som bemannings- och rekryteringsassistent innebär att vara behjälplig i rekryteringsprocesser och ha en nära relation med våra kunder och konsulter.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Jouransvar, ta emot personalbeställningar och frånvaroanmälningar
• CV-granskning
• Admin
• Skriva och utveckla våra annonser
• Genomföra telefonintervjuer, intervjuer, referenstagningar, avtalsskrivningar
• Skriva kandidatpresentationer
• Medverka vid kund/konsultbesök

Rollen är varierande och innebär stort eget ansvar vilket kommer att ge dig goda kunskaper inom HR-området. PerformIQ erbjuder dig ett stimulerande extraarbete med goda möjligheter att utvecklas och växa vidare inom företaget.

Vi söker dig som studerar på universitet (gärna mer än 1 år kvar) och har ett idrottsintresse. Vi ser att du har en hög ambitionsnivå och ett effektivt arbetssätt. Rollen ställer krav på att du kan arbeta självständigt, strukturerat och kommunikativt gentemot kund och konsult.

Start: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 8/12
Arbetstid: Vardagar med start kl.06.00

Läs mer om tjänsten & sök här

Eventuella frågor om tjänsten eller om PerformIQ besvaras av Bemmaningschef, Matilda Agdur 073-3537509.

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av Stravito!


Stravito söker en student som vill arbeta vid sidan av studierna med rekrytering! Stravito har med hjälp av maskininlärning byggt ett verktyg som hjälper stora bolag att strukturera sin marknadsdata. Vi har listats som en av Sveriges mest innovativa startups och hos oss finns möjlighet att lära sig teknisk rekrytering från grunden. Våra grundare har erfarenhet från bolag som Izettle, Spotify med mera. Vi arbetar med högt i tak och vi söker någon som är initiativtagande. Vi har funnits i strax 2 år och sitter vid Stureplan. Eftersom vi är ett ungt bolag finns det verklig möjlighet att komma in tidigt, vara med och påverka arbetet och delta i processer under uppbyggnad. Arbetstiderna är flexibla och studenten lägger själv upp arbetet så att det passar med studierna.


Ansökan sker via vår annons här


Sista ansökningsdag är 30 januari men vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta någon tidigare.

Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se


Copyright 2019 @ SthlmUP - Hemsideansvarig Elicia Egarp