SAMARBETSPARTNERS

SAMARBETSPARTNERS

 I SthlmUPs näringslivsutskott har vi flertalet samarbetspartners, som är företag som tillsammans med oss vill att kontakter knyts mellan studenter och näringslivet.

0-6
0-8
0-2
0-16
0-17
0-14
0-12
0-5
0-4
0-2
0-13
0-15
0-16
0-17
0

Som samarbetspartner till SthlmUP har företaget vid ett tillfälle under avtalsåret möjlighet att anordna ett valfritt evenemang där vi bjuder in alla medlemmar i föreningen. Företaget får då hålla i valfri föreläsning eller workshop för personalvetarstudenter.

Det är endast samarbetspartners till SthlmUPs näringslivsutskott som har möjlighet att hålla i event där vi bjuder in alla personalvetarstudenter. 

SthlmUP kommer att marknadsföra företaget med presentation och logotyo i våra sociala kanaler och här på vår hemsida. Företaget har som samarbetspartner även möjlighet att annonsera fritt via dessa sociala plattformar, vilka når ut till hundratals studenter och nyexaminerade personalvetare. Här får både event och jobb annonseras. 

VILL NI OCKSÅ STARTA ETT SAMARBETE MED STHLMUP?

Skicka få en intresseanmälan till naringsliv@sthlmup.se så kontaktar vi er så snart som möjligt!


SAMARBETSPARTNERS 2019
Vi i SthlmUP är både glada och stolta över våra samarbetspartners. Mer information om dem finns här nedan.

Academic Work arbetar med rekrytering och bemanning och erbjuder extrajobb för dig som studerar, eller heltidsjobb för dig som är i början av karriären. Företaget stargrundades och är idag en internationell verksamhet där Young Professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Academic Work kan ge dig viktiga erfarenheter och meriter inom kommunikation och HR, för att du ska kunna ta nästa steg i din karriär. 

Psykologisk metod skapar säkra rekryteringar för alla organisationer som arbetar med potential management, genom att erbjuda forskningsbaserade kvalitativa tester och kompetenta medarbetare. Det gör vi genom att kontinuerlig säkerställa hög kvalitet på våra tester, göra dem tillgängliga för alla samt genom tillförlitlig IT, innovativa lösningar och ständig utveckling. Psykologisk Metod ska vara det naturliga valet inom potential management - idag i Sverige, i morgon över hela världen!

Jusek är det ledande akademikerförbundet för personalvetare, jurister, ekonomer, systemvetare, kommunikatörer och samhällsvetare. Hos oss får du hjälp med nätverk, rådgivning och mentorskap under hela studietiden och i arbetslivet. Via oss får du träffa företag och arbetsgivare, hjälp att landa ett första jobb och reda ut vilken lön du ska ha. Vi har svar på alla strategiska frågor kring din utbildning och karriär 

RecPro är ett konsultföretag inom Talent Acquisition som erbjuder konsult- och rådgivningstjänster inom rekrytering och Employer Branding. RecPro startades med viljan att utveckla och effektivisera hur rekrytering bedrivs. Utifrån lång erfarenhet av rekryteringsbranschen och en djup förståelse för rekrytering som hantverk hjälper vi organisationer att optimera sin tillväxt. Vi tror på kvalitet och långsiktighet och agerar ansvarstagande i uppdrag med genuinitet, empati och ödmjukhet som ledord

Akademikerförbundet SSR är det ledande fackförbundet för personalvetare och arbetar för att stärka personalvetarnas utbildning, yrkesroll och möjligheter på arbetsmarknaden! 

Jurek har alltid haft målsättningen att kunna erbjuda de bästa konsulterna och rekryterna inom juridik, ekonomi, marknad, HR och management. Det målet har vi uppnått med marginal. Varje uppdrag är unikt och viktigt. Våra konsulter och rekryter får alltid personlig coachning när det behövs. Nöjda medarbetare och konsulter ger nöjda kunder. Vi är stolta över vad vi gör och vi vet att vi är bland de absolut bästa på alltid pricka rätt – att skapa Perfect Match.

Med 650.000 medlemmar så är Unionen Sveriges största och mest inflytelserika fackförbund för tjänstemän privat sektor. Unionens studentmedlemskap är anpassat för dig som studerar på högskola och universitet och siktar på ett jobb i privat sektor efter examen. Varje år väljer tusentals personal- och systemvetare, ingenjörer, ekonomer, jurister, och andra unga akademiker att bli medlemmar för att bättre förbereda sig på livet efter examen.


Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se


Copyright 2019 @ SthlmUP - Hemsideansvarig Elicia Egarp