PARTNERS

 

SAMARBETSPARTNERS

Vi i SthlmUP är både glada och stolta över våra samarbetspartners. Mer information om dem finns här nedan.

Academic Work arbetar med rekrytering och bemanning och erbjuder extrajobb för dig som studerar, eller heltidsjobb för dig som är i början av karriären. Företaget stargrundades år 1998 och är idag en internationell verksamhet där Young Professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

 

Academic Work kan ge dig viktiga erfarenheter och meriter inom kommunikation och HR, för att du ska kunna ta nästa steg i din karriär. Som Staffing & Recruitment Assistent (SRA) eller Staffing Service Assistant (SSA) hos oss på Academic Work, stöttar du vår leveransorganisation för att vi ska uppnå de bästa resultaten. I rollerna bistår du konsult- och rekryteringschefer i deras vardag, samt säkerställer vår framtida tillväxt - eftersom det är du! Skillnaden mellan de två rollerna är att Staffing & Recruitment Assistant arbetar med kandidater som ännu inte är konsulter, medan Staffing Service Assistant främst är i kontakt med befintliga konsulter och kunder. Hos oss jobbar fler än 200 assistenter inom HR, varför gör inte du samma sak?

 

Verkar det intressant? Eller är du intresserad av deltids- eller heltidsjobb inom något helt annat område? Oavsett kan du läsa mer om dina karriärmöjligheter här

 

 

Akademikerförbundet SSR är det ledande fackförbundet för personalvetare och arbetar för att stärka personalvetarnas utbildning, yrkesroll och möjligheter på arbetsmarknaden! Klicka här för mer information

ID Entity är ett konsultföretag i framkant inom HR som stöttar sina kunder i såväl utveckling och tillväxt som vid avveckling, där vi både anlitar konsulter för specifika uppdrag och rekryterar till fasta tjänster.

 

Som konsult hos oss blir du en del av ett stort nätverk av personer verksamma inom HR. Du ges också möjligheten att delta i många spännande evenemang och seminarier som vi anordnar.

 

Är du student och på jakt efter ett jobb vid sidan av studierna eller drömjobbet efter examen?

Vi på ID Entity är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla HR-studenter.

Ta ditt första karriärkliv tillsammans med oss! Registrera ditt CV HÄR.

 

VILL NI OCKSÅ STARTA ETT SAMARBETE MED STHLMUP?

 

Skicka en förfrågan till naringsliv@sthlmup.se så kontaktar vi er så snart som möjligt!

 

Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS