PARTNERS

 

SAMARBETSPARTNERS

Vi i SthlmUP är både glada och stolta över våra samarbetspartners. Mer information om dem finns här nedan.

Made for Sales är ett företag inriktat på tjänster inom försäljning och de positioner som är nära affären i en organisation inom tre områden; Utbildning, Bemanning och Rekrytering. Vi har lång erfarenhet av försäljning, säljutbildning och rekrytering och vet därmed vilka krav som ställs och vad som kännetecknar en säljare med stjärnpotential.

 

Med vår bakgrund inom beteendevetenskap och omfattande erfarenhet inom försäljning och rekrytering vill vi vara både HR- och försäljningsavdelningens bästa vän i jakten på duktiga medarbetare.

 

Är du vår nästa stjärna? Tveka inte att ta kontakt med någon av oss på www.madeforsales.se

 

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Följ oss gärna på LinkedIn

Find your future with Human Resources at Ericsson

 

Are you passionate about HR and do you get motivated and excited by working in a rapidly changing business environment with high demands? Are you a change maker who get things done? Join Ericsson’s global HR team with fantastic opportunities for you to develop and grow as an HR professional. For more information visit Ericsson careers.

Akademikerförbundet SSR är det ledande fackförbundet för personalvetare och arbetar för att stärka personalvetarnas utbildning, yrkesroll och möjligheter på arbetsmarknaden! Klicka här för mer information

ID Entity är ett konsultföretag i framkant inom HR som stöttar sina kunder i såväl utveckling och tillväxt som vid avveckling, där vi både anlitar konsulter för specifika uppdrag och rekryterar till fasta tjänster.

 

Som konsult hos oss blir du en del av ett stort nätverk av personer verksamma inom HR. Du ges också möjligheten att delta i många spännande evenemang och seminarier som vi anordnar.

 

Är du student och på jakt efter ett jobb vid sidan av studierna eller drömjobbet efter examen?

Vi på ID Entity är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla HR-studenter.

Ta ditt första karriärkliv tillsammans med oss! Registrera ditt CV HÄR.

 

VILL NI OCKSÅ STARTA ETT SAMARBETE MED STHLMUP?

 

Skicka en förfrågan till naringsliv@sthlmup.se så kontaktar vi er så snart som möjligt!

 

Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS