INSPARKSVECKAN

INSPARKSVECKAN

Vem har sagt att Stockholm inte har något roligt studentliv? Inte PAO:arna iallafall!


Här på PAO-programmet anordnar vi alltid två fantastiska insparksveckor fullspäckade med lekar, tävlingar och pubkvällar. Som pricken över i:et avslutas insparken med en gemensam sittning för alla nya PAO-studenter!

Att vara med på insparken är något vi rekommenderar till 100 procent då det är ett utmärkt tillfälle för dig som är ny att lära känna dina kursare och få smaka på vad studentlivet i Stockholm har att erbjuda. Insparken ger dig inte bara chansen att få lära känna och umgås med dina nya klasskamrater utanför föreläsningssalarna, samt ett fantastiskt tillfälle att bekanta sig med Universitetsområdet samt lära känna andra PAO-are från övriga terminer. Självklart kommer du vilja hänga med på detta spektakel och vi råder dig därför att inte boka in annat med familj/vänner under de första veckorna av terminen. Vi vill även passa på att understryka att insparken anordnas för att få en bra start på studietiden och möjlighet att lära känna varandra. Därför undviker vi alkoholhets.


Hoppas ni är lika taggade som oss. Vårens insparksschema finner ni här nedan. Ses på uppropet!


SCHEMA HT19 

  • Mån 2/9

14:30: Vi visar vägen till psykologen från tunnelbanan

16:30: Introduktionsdag med teambuilding & annat kul

  • Ons 4/9

18:30: Bowling & barhäng!

  • Fre 6/9

16:00: SthlmUP-info följt av musikquiz & besök på Bojan

  • Onsd 11/9

19:00: Pubrunda

  • Lör 14/9

19:00: Insparkssittning!


Bra saker att ha koll på!

Utöver att hålla kalendern fri och huvudet klart så har vi nedan listat ett fåtal andra punkter som kan vara bra att checka av inför start för att sedan fullständigt kunna lägga all sin energi på insparks-agendan:


  • Bli medlem i SthlmUP (medlemskapet är HELT kostnadsfritt men krävs för att kunna ta del av insparken och övriga event anordnande av SthlmUP).
  • Gå med i Samhällsvetenskapliga föreningen för att få massvis med bra rabatter och gratis inträde på Bojan, vår grymma studentpub på Campus.
  • Kom ihåg att hålla dig uppdaterad på allt som händer under veckan genom att följa oss på våra sociala medier: Facebook, Instagram och LinkedIn.


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS