INSPARKSVECKAN

INSPARKSVECKAN

Vem har sagt att Stockholm inte har något roligt studentliv? Inte PAO:arna iallafall!

 

Här på PAO-programmet anordnar vi alltid två fantastiska insparksveckor fullspäckade med lekar, tävlingar och pubkvällar. Som pricken över i:et avslutas insparken med en gemensam sittning för alla nya PAO-studenter!

Att vara med på insparken är något vi rekommenderar till 100 procent då det är ett utmärkt tillfälle för dig som är ny att lära känna dina kursare och få smaka på vad studentlivet i Stockholm har att erbjuda. Insparken ger dig inte bara chansen att få umgås och dumma dig med dina nya klasskamrater utan utgör också ett fantastiskt tillfälle att bekanta sig med Universitetsområdet samt lära känna andra PAO-are från övriga terminer. Självklart kommer du vilja hänga med på detta spektakel och vi råder dig därför att inte boka in annat med familj/vänner under de första veckorna av terminen. Vi vill även passa på att understryka att insparken anordnas för att få en bra start på studietiden och möjlighet att lära känna varandra. Därför undviker vi alkoholhets.

 

I dagsläget håller vi på att planera inför inspark hösten HT18 men för att få ett litet hum kring vad vi har hittat på tidigare kan du läsa igenom schemat för vårens inspark här nedan. Vi hör av oss till dig någon vecka innan terminsstart med mer information vad gäller exakt schema för inspark och annat som kan vara bra att veta.

 

Hoppas ni är lika taggade på det här som vi i SthlmUP är! Ses och hörs snart!

 

SCHEMA VT18

  • Mån 15/1

13:30: Vi visar vägen till psykologen från tunnelbanan

16:00: Introduktionsdag med lekar & annat kul

  • Ons 17/1

18:45: Bowling & barhäng!

  • Fre 19/1

16:00: SthlmUP-info följt av musikquiz & annat kul

  • Tis 23/1

15:30: Sportslig aktivitet

  • Ons 24/1

18:45: Pubrunda

  • Fre 26/1

19:00: Insparkssittning!

 

För er som vill titta på den igen eller som missade presentationen på uppropet så finner ni den här.

 

 

Bra saker att ha koll på!

Utöver att hålla kalendern fri och huvudet klart så har vi nedan listat ett fåtal andra punkter som kan vara bra att checka av inför start för att sedan fullständigt kunna lägga all sin energi på insparks-agendan:

 

  • Bli medlem i SthlmUP (medlemskapet är HELT kostnadsfritt men krävs för att kunna ta del av insparken och övriga event anordnande av SthlmUP).
  • Gå med i Samhällsvetenskapliga föreningen för att få massvis med bra rabatter och gratis inträde på Bojan, vår grymma studentpub på Campus där första kvällen spenderas!
  • Kom ihåg att hålla dig uppdaterad på allt som händer under veckan genom att följa oss på våra sociala medier: Facebook, Instagram och LinkedIn.
  • Gå även med i er klassgrupp på facebook: PAO HT18, för att tillsammans kunna ge varandra tips och tricks under programmets gång.

 

Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS