INSPARKSVECKAN

INSPARKSVECKAN

Vem har sagt att Stockholm inte har något roligt studentliv? Inte PAO:arna iallafall!

 

Här på PAO-programmet anordnar vi alltid två fantastiska insparksveckor fullspäckade med lekar, tävlingar och pubkvällar. Som pricken över i:et avslutas insparken med en gemensam sittning för alla nya PAO-studenter!

Att vara med på insparken är något vi rekommenderar till 100 procent då det är ett utmärkt tillfälle för dig som är ny att lära känna dina kursare och få smaka på vad studentlivet i Stockholm har att erbjuda. Insparken ger dig inte bara chansen att få umgås och dumma dig med dina nya klasskamrater utan utgör också ett fantastiskt tillfälle att bekanta sig med Universitetsområdet samt lära känna andra PAO-are från övriga terminer. Självklart kommer du vilja hänga med på detta spektakel och vi råder dig därför att inte boka in annat med familj/vänner under de första veckorna av terminen. Vi vill även passa på att understryka att insparken anordnas för att få en bra start på studietiden och möjlighet att lära känna varandra. Därför undviker vi alkoholhets.

 

SCHEMA

 • Mån 28/8

13:30: Vi visar vägen till psykologen från tunnelbanan!

16.00: Introduktionsdag & Pub Bojan

 • Ons 30/8

18:45: Bowling! På Kungsholmens bowlinghall, S:t Göransgatan 64

SthlmUP har bokat hela Kungsholmens bowlinghall i en timme från kl 19:00 för ert förfogande! Det blir väl inte bättre än så?

 

För 80:- får ni vara med och spela en timma, skohyra ingår. Viktigt att ni är där senast en kvart innan dvs 18:45 så lag hinns delas upp samt så ni hinner välja skor innan vi drar igång.

 

Efter att vi är klara kommer vi att röra oss vidare mot en närliggande pub för fortsatt häng!

 • Fre 1/9

16:00: Musikquiz, lekar & öppningskväll på Bojan!

Kvällen då samhällsvetenskapliga föreningens Pub Bojan öppnar! Det brukar bli en epic kväll så detta ska firas!

 

Det blir quiz och lekar och mat på psykologen för er i HT17, och sedan drar vi oss till Bojan där baren öppnar för oss PAOare lite innan dörrarna öppnas för alla andra i samhällsvetenskapliga föreningen.

HUR FETT!

 

 • Tis 5/9

18:00: Picknick & parkhäng i Rålis

Var med och ta vara på en av sommarens sista tillfällen att hänga ute. Ytterligare en perfekt kväll att hänga och lära känna varandra. Möt upp oss i Rålis för korvgrillning och lekar! Mer info om kvällen kommer, men var beredda att klä er varmt och lekvänligt.

 • Ons 6/9

18.45: Pubrunda

Öppna upp swishen för på onsdag den 6/9 är det dags för SthlmUP:s årliga pubrunda! Vi kommer att besöka fyra olika ställen med start på Lion bar, Sveavägen 76, klockan 18.45. Info om prislappen för denna kväll återkommer vi med snarast och då kommer inträde samt en enhet på samtliga stopp ingå.

 

Swisha till Francisca Andersson: 076-164 19 47 senast på måndag den 4/9. Det hade även varit härligt om ni kunde tacka JA på eventet om ni kommer så vi kan säkerhetsställa hur många vi blir!

 

Detta evenemang har varit väldigt uppskattat tidigare år, så om det är något ni inte vill missa är det just denna kväll! Det är helt okej om ni inte kan vara med från början och vill mötas upp senare, dock gäller inte inträdet eller de reducerade priserna då. Vi kommer hålla destinationerna hemliga för ökad spänning så det är upp till er att kontakta någon av oss ansvariga eller en klasskompis som kan berätta vart vi befinner oss just då!

 

De tre första stoppen kommer vara pubar/barer som uppvärmning för det sista stoppet där ni kan visa vad ni går för i form av era bästa kroppsliga rörelser. TAGGA TILL!

 • Fre 8/9

17.00: Pizza, SthlmUP-info och PAO-fest

När ni slutar er föreläsning är det raka vägen till Bojan som gäller! Väl på plats bjuder SthlmUP på pizza och billiga priser i baren.

 

Med pizza i magen och en öl i handen kommer vi fortsätta med att hålla en lite mer ingående presentation kring SthlmUP - hur föreningen är uppbyggd och vad det innebär att engagera sig. Här får ni möjlighet att ställa alla de frågor ni undrar över, vi kommer vara många där som kan svara på dem.

 

Vi bjuder även in resterande paoare till PAO-FEST senare under kvällen! Här har ni möjlighet att träffa härligt folk från alla terminer, kanske någon att köpa böcker av framöver?

 • Lör 9/9

18.00: Insparkssittning!

Midsommargården på Telefonplan

För att avsluta denna inspark slår vi till med en hejdundrande insparkssittning. Ta med er era nya klasskompisar och fira att ni nu på riktigt har börjat den bästa utbildningen. Sthlm-UPs nöjesutskott har äran att bjuda in till er en kväll ni sent ska glömma!

 

När? 9 september kl 19.00

Var? Midsommargården - Telefonplan 3 (bredvid telefonplans-tunnelbanestation)

 

Pris? 250 kr, då får man välkomstdrink, middagsbuffé, dessert och två dryckesenheter (öl/vin/cider)

Väljer du att dricka alkoholfritt? Då räcker det med 220 kr!

 

Anmälan och betalning sker senast måndag 4/9 klockan 23.59! Anmälningsformuläret hittar du i Facebookevenemanget "Insparkssittning!". Om du inte har Facebook kontakta någon av kvällens värdar så ordnar vi en anmälan: Jessica Kvint 0769-304421, Louice Claesson 0704-244594, William Klasson 0707-153011

 

För er som vill titta på den igen eller som missade presentationen på uppropet så finner ni den här.

 

Utöver att hålla kalendern fri och huvudet klart så har vi nedan listat ett fåtal andra punkter som kan vara bra att checka av inför start för att sedan fullständigt kunna lägga all sin energi på insparks-agendan:

 

 • Bli medlem i SthlmUP (medlemskapet är HELT kostnadsfritt men krävs för att kunna ta del av insparken och övriga event anordnande av SthlmUP).
 • Gå med i Samhällsvetenskapliga föreningen för att få massvis med bra rabatter och gratis inträde på Bojan, vår grymma studentpub på Campus där första kvällen spenderas!
 • Kom ihåg att hålla dig uppdaterad på allt som händer under veckan genom att följa oss på våra sociala medier: Facebook, Instagram och LinkedIn.
 • Gå även med i er klassgrupp på facebook: PAO HT17, för att tillsammans kunna ge varandra tips och tricks under programmets gång.

 

Copyright © 2017 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS