SYSTEM

ALLA DESSA SYSTEM OCH INTRANÄT...

Då Stockholms universitet vill göra studietiden för oss så smidig som möjligt finns diverse olika intranät/system med olika inloggningsuppgifter till varje hemsida. Psykologiska institutionen använder sig av Fastreg. Här kan du anmäla dig till tentor, se schema, betyg, läsa kursartiklar mm. Sociologiska institutionen och institutionen för pedagogik och didaktik använder sig dock av Mondo.

Utskrifter, Mitt SU och studieresultat

 

Den första kursen examineras med en hemtentamen vilken även ska lämnas in i fysisk form.

Då kan det vara bra att veta var skrivare finns samt hur dessa fungerar. I samband med terminsstart kommer samtliga studenter tilldelas ett “Stockholms universitets”-kort. Detta kan sedan laddas på med ett saldo för utskrifter. Du laddar på ditt kort här. På denna sida finns även direktlänk till schema, Mondo och Mina studier där du hittar dina studieresultat.

 

Vid varje skrivare finns sedan instruktioner för hur du skriver ut men viktigt är att alltid ha med kortet. Skrivare finns utöver på Psykologiska Institutionen bland annat även i Studenthuset och i biblioteket.

 

Tips!

Är du inte tekniskt lagd skriv ut din tentamen i god tid och absolut inte en halvtimme innan för att riskera sen inlämning - baseras på riktiga erfarenheter.

 

Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved

 

HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS