NÄRINGSLIV

NÄRINGSLIVSUTSKOTTET

Näringslivsutskottet strävar efter att binda samman de akademiska studierna med arbetsmarknaden. Vi arbetar aktivt med att skapa en bredare förståelse kring arbetslivet och arbetets variation genom att knyta kontakt med näringslivet och framtida arbetsgivare. Det här gör vi genom att bjuda in relevanta föreläsare, anordna workshops, mingeltillfällen, studiebesök och en Personalvetardag vilket medför en inblick i arbetslivet efter utbildningen.


I näringslivsutskottet arbetar vi med:


  • Samarbetskoordinatorer: som agerar kontaktperson mellan SthlmUP och de företag och organisationer som vi skriver avtal och samarbetar med.


  • Projektgrupp: som ansvarar för Personalvetardagen som hålls en gång per år. Dagen är till för att inspirera våra studenter och under denna dag bjuds alla studenter som läser PAO-programmet in till ett fullspäckad schema med inspirerande föreläsare, roliga workshops och mingel med olika företag och organisationer.


  • Annonssamordnare: som ansvarar för hanteringen av annonser på vår hemsida, där det publiceras jobbannonser på både hel- och deltid, annonser som erbjuder studenter plats för att skriva C-uppsats och annonser kring erbjudanden om utbildningar.


Vill du bli en del av vårt utskott så tveka inte att höra av dig! Vi behöver ständigt nya stjärnor och välkomnar alla som vill vara med. Förutom att arbetet med näringsliv är otroligt roligt och lärorikt, för det med ett mycket attraktivt CV och ett tillfälle att skapa värdefulla kontakter inför framtiden. Vill du veta mer eller bli en del av näringslivsutskottet? Hör av dig till oss genom ett mail till naringsliv@sthlmup.se


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS