NÖJE

NÖJESUTSKOTTET

Nöjesutskottet ser till att studietiden får en extra guldkant. Vårt uppdrag är att sammanföra studenter från samtliga termer på PAO genom att arrangera minnesvärda stunder. Vi har som mål att spräcka hål på myten att det inte finns något studentliv på Stockholm Universitetet, vilket vi gör genom att arrangera event så som inspark, tentapubar, pubquiz, sittningar, utlandsresor, fester, skidresor och massa mer.


Vi har även en spexgrupp som ser till att det alltid finns underhållning på plats vid sittningar och fester. Så om har du intresse för teater, sång, dans, poesi… ja, you name it… så har vi garanterat en plats för dig.


Om spexet inte är för dig så är du alltid varmt välkommen att engagera dig på annat sätt. I Nöjesutskottet har du stor frihet att, utifrån den tid du har, vara med och bidra på dina villkor. Tillsammans välkomnar vi alla med öppna famnar, så var inte blyga! Har du några funderingar eller är intresserad av att gå med? Tveka inte att höra av dig till oss via mejl till nojes@sthlmup.se


Copyright © 2018 Stockholms Universitets

Personalvetarförening, All Rights Reserved


HEM - MEDLEMSKAP - NY STUDENT - EVENT/BILDER - PARTNERS - ARBETSLIV - UTSKOTT - OM OSS