A+ Education group söker rekryteringsassistent

Vill du ha ett roligt deltidsjobb vid sidan av dina studier? Sök jobbet som Rekryteringsassistent på A+ Education group!  

Vi söker nu nya drivna medarbetare som vill jobba extra på vårt huvudkontor vid Rådhuset i centrala Stockholm. Du kommer främst jobba med rekryteringen för Sveriges ledande läxhjälpsföretag Studybuddy och My Academy samt Nannyföretaget Hey kiddo.  Vi rekryterar drivna studenter från Sveriges bästa gymnasieskolor och universitet/högskolor som hjälper elever med deras studier.  

Arbetsuppgifterna varierar mellan att ha telefonintervjuer, intervjuer, introduktioner, svara på mejl och supportärenden samt vara ute på skolor och rekrytera nya studenter. Viktiga egenskaper för att vara bra på detta jobb är att vara extrovert, effektiv och ha en positiv attityd. 

Vi ser gärna att du kan arbeta ca 15-30 timmar i veckan och vi har våra mest intensiva perioder i augusti, september och januari. Passen är vanligtvis mellan kl. 13 och 20 men tiderna kan komma att variera. 

Tidigare erfarenhet inom liknande jobb och ha god telefonvana är meriterande.  

Totalt är vi ca 20 medarbetare på huvudkontoret, varav hälften jobbar heltid och hälften jobbar deltid. De flesta medarbetarna är mellan 20 och 30 år gamla och vi har AWs, lunchträningar, gemensamma fredagsfrukostar samt roliga aktiviteter. 

Sök jobbet genom att skicka CV och personligt brev till jonas.lindqvist@studybuddy.se 

Sista ansökningsdag är 21 juni.

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: