Botkyrka kommun söker studentmedarbetare till kompetensbaserad rekryteringsfunktion

I Botkyrka är vi långt ifrån lagom, vi har mod att ifrågasätta invanda normer och tankesätt och vi prövar och omprövar arbetssätt och idéer. Just därför har vi satsat på att bygga upp en central rekryteringsenhet i kommunen med fokus på kompetensbaserad rekrytering. Verksamheten startade vid årsskiftet 2019/2020, så vi är nu inne på det andra året men utvecklar fortfarande både oss och det vi arbetar med. Vi är tre HR-specialister och en studentmedarbetare i teamet. 

Vårt team växer och vi riktar oss till dig som är inne på ditt sista läsår, kan jobba 25-50% och söker efter en meriterande och utvecklande erfarenhet inom rekrytering! Rollen ger dig stora möjligheter att anpassa dina arbetstider utefter skolarbetet. Idag jobbar vi primärt på distans men stundtals på plats i kommunhuset i Tumba C.

I din kommunikativa och administrativa roll kommer du att avlasta rekryteringsspecialister med bl.a intervjubokningar, telefonintervjuer, administration i rekryteringssystemet och kandidatåterkoppling. Beroende på ditt intresse är vi öppna för att ge dig större ansvar för rekryteringsprocesser vartefter du kommer in i jobbet.

Eftersom vi jobbar mot kommunens olika förvaltningar ger rollen dig en unik bredd av yrkeskategorier, exempelvis rekryterar vi socionomer, arkitekter, sjuksköterskor samt IT-roller.

Anställningsform är allmän visstidsanställning, med start i oktober eller enligt överenskommelse. Vill du ha mer information? Kontakta nina.angermund-carlsson@botkyrka.se eller ring 072 536 22 90.

Vi intervjuar löpande, mejla oss ditt CV och kort motivering om varför just du tror att du skulle passa till tjänsten! Maila till rekrytering@botkyrka.se

Välkommen med din ansökan!

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: