Client Manager hos Studybuddy/Aplus Education

Vi söker nu en person till rollen som Client Manager hos Studybuddy/Aplus Education! I rollen ansvarar du med ditt team för att matcha elever (våra kunder) med våra anställda studybuddies. Rollen är bred, men innefattar främst:

· Matchning

· Rådgivning/försäljning

· Rekrytering

Just matchningen är det område du kommer lägga mest fokus, men alla delarna är viktiga för att lyckas i rollen. Rollen är heltid under normala arbetstider (08-17), men möjlighet finns till flex. Du får 30 dagars semester, kortare arbetsdagar under sommaren och en konkurrenskraftig lön. 

Vi söker team player som brinner för att ständigt utvecklas och leverera. Då arbetsuppgifterna varierar ser vi gärna att du är flexibel och drivs av eget ansvar. Vi vill dock understryka att det viktigaste inte vilka erfarenheter du har, utan din personlighet. Har du rätt inställning finns det en enorm potential till personlig utveckling och att växa inom Studybuddy och Aplus, ett bolag där vi ser oss själva som en stor och härlig familj och ser AWs, resor, lunchträning och gemensamma frukostar som självklarheter! De flesta på huvudkontoret är i 20-årsåldern och vi är övertygade om att vi har Stockholms härligaste kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer och ansök här: https://careers.aplusgroup.se/jobs/1723904-nyexad-client-manager-till-studybuddys-huvudkontor

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: