Vi söker people consultants till framtida HR-uppdrag!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella konsulter och utökar dagligen vårt nätverk! Vardagen som konsult: ruskigt roligt, varierande och lärorikt! Vi erbjuder spännande uppdrag hos attraktiva kunder (se på vår hemsida) samt en fin och givande konsultupplevelse med sammanhang, utbyte och tät dialog. Som konsult via People Experience är du anställd för ditt specifika uppdrag och välkomnas med öppna armar in i vår PX-familj med konsultfrukostar, check-ins och bollplank för att du ska känna samhörighet och utbyte! I vårt nätverk finns expertis inom hela HR-området och på alla nivåer. Generalister som specialister, seniora som juniora – och det är precis det som gör det hela så givande.

Lägg bara in din profil här i vår pool för framtida uppdrag som vi dagligen går igenom. Hör du inget från oss, handlar det inte om att vi inte har koll på dig utan bara att vi inte just nu har uppdrag som helt matchar din profil. Så fort vi får in ett uppdrag i linje med din erfarenhet kontaktar vi dig omgående! Du kan även hålla utkik på vår hemsida och sociala medier för aktuella uppdrag som du också kan söka till direkt!  

Datum för sista ansökningsdag:

Sista ansökningsdag: 2021-10-15

Länk till tjänst: https://emp.jobylon.com/jobs/30173-people-experience-vi-soker-flera-people-consultants-till-framtida-uppdrag/

Länk till vår hemsida: https://peopleexperience.se/

en_USEnglish

Do not miss any of the association's fun events. Join sthlmup today: