Executive Search Associate till CIP global executive search

Företaget:
CIP är en Headhunting/rekryteringsfirma som är specialiserad mot ledarpositioner inom främst detaljhandel och FMCG. Företaget har på sina 20 år blivit en väletablerat headhunterfirma med ett gott rykte. Unikt för CIP är mängden av internationella uppdrag som genomförs, som exempelvis Fenix Outdoor/Fjällräven, Granit och Kicks. Läs gärna mer på https://cip-search.com/.
Befattningen:
CIP söker efter en Executive Search Associate både på heltid och deltid. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av search av kandidater i databas och Linkedin, ta referenser, skriva kandidatrapporter, och ha löpande kontakt med kandidater. Beroende på din tidigare erfarenhet kommer du även att få hålla egna intervjuer.
Kravprofil:
Vi söker dig som är driven och som vill utvecklas inom rekrytering. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad, prestigelös och kommunikativ.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av search (gärna van användare av LinkedIn Recruiter).
Omfattning: Deltid eller Heltid, 100 %
Placering: Vi sitter i nya fina lokaler på Östermalm
Om det här låter som en intressant roll– skicka in ditt CV så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fanny (Fanny.sandegren@cip-search.se).

Ansökan sker här.

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: