Extrajobb inom lager i norra Stockholm

Vi söker nu lagerarbetare på deltid till vår kund i Brunna, Kungsängen. Vi söker dig som är driven, trivs med att arbeta fysiskt och målstyrt. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Är du student eller arbetar deltid och vill ha ett extraarbete vid sidan av ditt arbete/studier är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetet innefattar ordermottagning, orderpackning, orderplock och returhantering. Tjänsten passar dig som vill arbeta målstyrt i högt tempo!

Detta är en timanställning/behovsanställning, arbetstiderna kan variera och vara på dagtid, kvällstid. Helgarbete kan förekomma – konsulten får alltså själv anmäla när de är tillgängliga för arbete. Lönen är enligt GFL – Semesterersättning med 13 % tillkommer samt eventuellt övertids- och Ob-tillägg.

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se.

Läs mer och ansök här: https://www.lernia.se/jobb/lager-och-logistik/stockholm-extrajobb-inom-lager-i-norra-stockholm-143472/

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: