HR-Advisor till Vattenfall

Som HR Advisor är du den första kontaktpunkten för samtliga medarbetare, chefer och HR kollegor för operativa förfrågningar och beställningar inom HR. Det innebär att vi inom HR Direct är hela HR-organisationens ansikte utåt. Vi har en central roll i HR informationsdelning och är spindeln i nätet. Det huvudsakliga målet för verksamheten är att säkerställa korta svarstider och hög kvalitet på alla inkommande förfrågningar. Vårt mål är att lösa så många ärenden som möjligt i första linjen.

Arbetsuppgifter innefattar

  • Lönefrågor av skilda slag
  • Administrativa rutiner
  • HR processer och policyfrågor
  • Personalförmåner
  • Tidsskrivnings- och reseräkningsfrågor (stöttning i portalen som är ett gränssnitt till SAP)
  • Arbetsrätt och avtal inom Sverige (EFA avtalet samt Vattenfalls kollektivavtal)

Vi söker dig som är utbildad inom personalområdet alternativt har arbetat upp motsvarande erfarenhet av personalfrågor eller annat operativt personalarbete, gärna i en servicedesk, och som därmed är van att ge god service via telefon och e-post. Du är en god kommunikatör, har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att lära dig nya system och verktyg. Goda kunskaper i engelska, muntligt såväl som skriftligt, är ett krav.

Sista ansökningsdatum är 18/6-21. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! Läs mer här.

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: