STUDENT

Ny student på PAO-programmet

 

Stort grattis till dig som blivit antagen till kandidatprogrammet i Personal, Arbete och Organisation på Stockholms Universitet!


Du har nu tre fantastiska år framför dig med spännande kurser och ett gäng härliga människor att dela detta med. Vi på SthlmUP kommer göra vårt yttersta för att förgylla din studietid. Den här hemsidan är därför full med information och hjälpmedel för att underlätta. 
Läs mer
här

PERSONALVETARSTUDENT PÅ SU


Här under studentfliken kan du läsa om några av de fantastiska möjligheter du har som personalvetarstudent på Stockholms Universitet. Allt från den inledande insparken till utbytesstudier. 

NY STUDENT

INSPARK

Vem har sagt att Stockholm inte har något roligt studentliv? Inte PAO:arna iallafall!

Att vara med på insparken är något vi rekommenderar till 100 procent då det är ett utmärkt tillfälle för dig som är ny att lära känna dina kursare och få smaka på vad studentlivet i Stockholm har att erbjuda. Insparken ger dig inte bara chansen att få lära känna och umgås med dina nya klasskamrater utanför föreläsningssalarna, det är även ett fantastiskt tillfälle att bekanta sig med Universitetsområdet samt lära känna andra PAO-are från övriga terminer.

Läs mer om insparken
här


MEDLEMSSKAP

För att kunna delta i det evenemang som SthlmUP anordnar behöver du vara medlem i föreningen. Att bli medlem i SthlmUP är helt gratis. Det enda du behöver göra för att bli ny medlem är att fylla i ett medlemsformulär här.


Som medlem får du:

- Delta i alla aktiviteter som SthlmUP anordnar.

- Påverka din utbildning genom kontakt med Utbildningsrådet.

- Anknytningar till arbetslivet genom Näringslivsutskottet.

- Vara med och påverka föreningens verksamhet.

Val av inriktning


Inför termin 5 får alla studenter på PAO-programmet välja vilken inriktning de vill ha på utbildningens sista år.

Läs mer här


Utbytestermin


I termin 5 så har du som läser PAO-programmet möjlighet att läsa en utbytestermin. Läs mer om utbyte
här