INSPARK

INSPARKSVECKOR


Vem har sagt att Stockholm inte har något roligt studentliv? Inte PAO:arna iallafall!

Här på PAO-programmet anordnar alltid en inspark för våra nyblivna studenter. I höst kommer dock insparken se lite annorlunda ut jämfört med tidigare just pågrund av covid-19.  Då insparken är en viktig start på studietiden har vi i SthlmUP planerat eran inspark utefter folkhälsomyndigheternas restriktioner. 

 

Vi alltid fantastiska insparksveckor fullspäckade med lekar, tävlingar och pubkvällar. Som pricken över i:et avslutas insparken med en gemensam sittning för alla nya PAO-studenter. Dock i höst skjuts just sittningen upp till ett senare tillfälle p.g.a Covid-19!

Att vara med på insparken är något vi rekommenderar till 100 procent då det är ett utmärkt tillfälle för dig som är ny att lära känna dina kursare och få smaka på vad studentlivet i Stockholm har att erbjuda. Insparken ger dig inte bara chansen att få lära känna och umgås med dina nya klasskamrater utanför föreläsningssalarna, samt ett fantastiskt tillfälle att bekanta sig med Universitetsområdet samt lära känna andra PAO-are från övriga terminer.  Vi vill även passa på att understryka att insparken anordnas för att få en bra start på studietiden och möjlighet att lära känna varandra. 


Hoppas ni är lika taggade som oss. Höstens insparksschema finner ni här nedan. Hörs och ses på uppropet via zoom!

SCHEMA

Upprop via Zoom

När? 24 aug 15:00  Var? Zoom

Sju-kamp på campus


När? 1 sep  16:00 Var? Samling vid tunnelbanan

Välkomna till årets inspark och den första dagen på detta år!

Vi drar igång denna inspark med en tipsrunda runt campus området på SU. Här får ni träffa era faddrar samt lära känna varandra och området i små grupper. 


 Vi avslutar tipsrundan med att bjuda på mat och gott häng i enlighet med FHM restriktioner!🎈

Det blir en rolig start på insparken och på utbildningen, ett ypperligt tillfälla att prata med nya människor 😍

Vi längtar så mycket, vi ses då!

//Era faddrar + Styrelsen i SthlmUP


Spelkväll utomhus


När? 4 sep 18:00 Var?
Rålambhovsparken

Vad är mer teamskapande och roligt än en spelkväll?🎲


Under denna afton samlas vi återigen utomhus i våra faddergrupper och tävlar mot varandra. Förutom att lära känna varandra och ha det trevligt kan vi lova på en kväll full av skratt och energi.  🥳

 Det blir en riktigt trevlig och rolig kväll tillsammans! 🎈


Vi ses då!
//Styrelsen i SthlmUP


Digitalpluggstuga


När? 8 sep 13:30 Var? Zoom

Hur pluggar man på distans? Hur fungerar det faktiskt?

Under detta event finns det möjlighet at få tips och råd om hur man pluggar smart, speciellt nu när det är distansstudier. 

Det kommer över finnas möjlighet att ställa alla frågor ni kan tänkas ha kring era studier. 


Ladda upp med en kopp kaffe och lite fika så syns vi på Zoom!!📕📖
 

/Utbildningsutskottet

Bar-runda


När? 11 Sep 17:00 Var?RålambhovsparkenFinns det något bättre sätt än att avsluta insparken med trevligt häng och en barrunda?


Återigen kommer detta event hållas utomhus men hur mysigt är det inte att njut av det sista av sommaren?🥰Tagga till så ses vi och avslutar med en fantastisk kväll tillsammans!

Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se