INSPARK

INSPARKSVECKOR


Vem har sagt att Stockholm inte har något roligt studentliv? Inte PAO:arna iallafall!

Här på PAO-programmet anordnar vi alltid tre fantastiska insparksveckor fullspäckade med lekar, tävlingar och pubkvällar. Som pricken över i:et avslutas insparken med en gemensam sittning för alla nya PAO-studenter!

Att vara med på insparken är något vi rekommenderar till 100 procent då det är ett utmärkt tillfälle för dig som är ny att lära känna dina kursare och få smaka på vad studentlivet i Stockholm har att erbjuda. Insparken ger dig inte bara chansen att få lära känna och umgås med dina nya klasskamrater utanför föreläsningssalarna, samt ett fantastiskt tillfälle att bekanta sig med Universitetsområdet samt lära känna andra PAO-are från övriga terminer.  Vi vill även passa på att understryka att insparken anordnas för att få en bra start på studietiden och möjlighet att lära känna varandra. 


Hoppas ni är lika taggade som oss. Vårens insparksschema finner ni här nedan. Ses på uppropet!

SCHEMA

GÅ TILLSAMMANS TILL FRESCATI HAGE, U31

När? 20 jan 13:15 Var? Utanför tunnelbanan

VÄLKOMSTDAG


När? 20 jan 16:00 Var? U31

Välkomna till årets inspark och den första dagen på detta år!

Vi drar igång dessa veckor med att ni får träffa era faddrar, vi bjuder på mat och så lär vi känna varandra på det bästa sättet som går, genom att vi tävlar mot varandra och stärker våra team!🎈

Det blir en rolig start på insparken och på utbildningen och ett ypperligt tillfälla att prata med nya människor 😍

Vi längtar så mycket, vi ses då!

//Era faddrar + Styrelsen i SthlmUP


STHLMUPDAG + BOJAN


När? 24 jan 16:00 Var? U31

Vad är en studentförening? Vad gör dem? Vad kan föreningen ge mig under min studietid? Detta är bara tre av många frågor du kommer få svar på under denna kväll 🥳

SthlmUP är en ganska ny förening som riktar sig till personalvetare på SU och finns till för att göra det så mycket mer lärorikt och kul under studietiden. Vi går igenom kort mer om vilka vi är, äter middag tillsammans som vi bjuder på och så har du chansen att tillsammans med ditt lag visa dina färdigheter i ett musikquiz. Efter detta dansar vi vidare till Bojan som är en av barerna på Stockholms universitet. Där hänger vi innan deras fantastiska öppningskväll och firar in helgen på bästa sätt. Det blir en riktigt trevlig och rolig kväll tillsammans! 🎈

Anmälan till eventet för att ta del av mat här

Anmälan stänger 19/1 23:59 😁


Vi ses då!
//Styrelsen i SthlmUP


BOWLINGKVÄLL


När? 31 jan 18:45 Var? Birka bowling

Hej alla nya T1:or!
Fredagen den 31/1, klockan 18.45 på Birka bowling kommer vi köra vår traditionella och uppskattade bowlingkväll. Kom med ert bästa humör så ser vi till att ha en riktigt roligt kväll helt enkelt!

Pris: 85 kr per person som swishas till 0738746318, Miriam Adhanom, skriv ert namn i meddelanderutan när du swishar. Anmälan stänger den 22/1!

Adress: Birkagatan 16. Närmaste tunnelbana är St. Eriksplan.

Efter bowlingen är bord bokat på Copperfields som ligger på St Eriksgatan, dit går vi i samlad trupp för att fortsätta kvällen!


PLUGGSTUGA


När? 6 feb 12-16 Var? B413 i Södrahuset

Det behövs en och annan diskussion inför varje tenta eller andra uppgifter. Då passar det perfekt att träffas samt plugga och diskutera tillsammans. Vem har då bättre koll än en student som går en eller två terminer över dig?

Vi i Utbildningsutskottet har pluggstugor månadsvis. Syftet med pluggstugorna är att få ett större samarbete över terminerna både på plats under pluggstugorna och annars också. Studenter ses i slutet av varje månad och pluggar inför en tenta eller vässar sina kunskaper tillsammans.

Nu vill vi välkomna alla T1or men även andra terminer till ett pluggstuga-event där vi tänker gå igenom hur man skriver en tenta, hur man käll-hänvisar samt svarar på era övriga frågor om utbildningen.

Efter Pluggstugan är tanken att vi tillsammans går mot en bar för att fortsätta kvällen och lära känna varandra lite bättre.

Det bjuds såklart på fika och kaffe, precis som alltid vid en pluggstuga!

Varmt välkomna!

AKTIVITETSDAG


När? 22 jan 18:00 Var? Kungsträdgården isbana

Poängjakt på skridskor i Kungsan med Träningsgruppen

Kom hela laget och samla poäng till sittningen! Vi kommer hänga en timme i Kungsan med skridskor på fötterna och varje lag kommer få uppdrag som belönas med värdefulla poäng. Kommer laget klädda i sitt tema delas pluspoäng ut. Det bjuds på varm choklad! (Kom även om du inte vill åka, så hänger vi ändå!)

Ta med egna skridskor eller 70kr för att hyra ett par. Kom gärna en stund innan för att ta på skridskor i god tid och värma upp lite. 18:00 börjar vi!

Efter skridskoåkningen går vi vidare till en närliggande bar och fortsätter kvällen.

För mer information och anmälan, tryck här

/Träningsgruppen

FACKFÖRENINGSLUNCH


När? 28 jan 12:00 Var? U21

Hej!

För att få en liten mer inblick i vad näringslivsutskottet gör kommer ni den 28e januari få chans att träffa en av föreningens samarbetspartner.

Fackförbundet Akavia, som bytt namn från Jusek, kommer att bjuda er på lunch direkt efter er föreläsning.

Akavia kommer att bjuda på en god lunch och medan ni äter kommer de att berätta mer om vad ett fackförbund faktiskt gör. Det kommer finnas möjlighet till att ställa frågor, och tanken är att ni ska få chans att höra mer om vilka förmåner ett fackförbund kan ge oss studenter.

Observera att antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller. Anmäl dig här

Varmt välkomna!

UNI-INFO + SPELKVÄLL


När? 3 feb Var? Bojan

Några funderingar som dykt upp angående SU eller studierna?🤷🏼‍♀️🤷🏾‍♂️

Ta med alla dina frågor och funderingar om universitetet till oss och detta event. Vi svarar på allt vi kan och informerar er om allt som kan vara bra att veta inför studierna på universitetet. Efter detta spelar vi spel och äter tacos tillsammans, hur trevligt? 🌮

När? Vi ses direkt efter er föreläsning kl 17
Var? På Bojan

För mer information och anmälan, tryck här 

Vi ses då! 🤩

INSPARKSSITTNING


När? 8 feb 18:30 Var? Bojan

Välkomna till en kväll hela året runt! 🌎

För att avsluta denna fantastiska inspark slår vi till med en hejdundrande insparkssittning. Så ta med er era nya klasskompisar och fira att ni nu på riktigt har börjat den bästa utbildningen.

Sthlm-UP har nu äran att bjuda in till er en kväll ni sent ska glömma! Vi korar insparkens vinnande lag och firar hela årets traditioner på en och samma kväll, hur kul?

Kläder? All er kreativitet inom en och samma outfit (lagets tema)

Anmälan dig här


Vi ses
/Projektgruppen

Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se