NY STUDENT

TIPS TILL NU STUDENT PÅ PAO-PROGRAMMET


Äta på SU

ÄTA BÖR MAN ANNARS DÖR MEN...MEN GLÖM INTE GAFFELN!


Första terminen kommer till största

delen att spenderas på Psykologiska institutionen. Här finns ingen

mat att köpa, så se till att ha med dig matlåda. Microvågsugnar finns i

Lejonkulan vilken befinner sig på nedre botten och nås genom en separat entré till höger om huvudentrén.

Annars finns det massor av matställen runt om på campus. Tips är att ladda ner SU's app för att hitta var du hittar microvågsugnar och restauranger!

Campus

Campusområdet på Stockholms Universitet är stort och ni kommer under era tre år att hålla till  i många olika byggnader runt om på Campus, men var inte oroliga! Vi i SthlmUP kommer första dagen att möta upp er vid tunnelbanan och guida er till Psykologiska institutionen där första kursen kommer att hållas. Under insparken kommer vi även ta er runt på resten av campus för att ni ska få bekanta er med området och lättare kunna hitta till era föreläsningssalar utan komplikationer.

Kurslitteratur

Stressa inte med att köpa kurslitteratur för nypris på diverse hemsidor, det finns en alldeles egen facebookgrupp som heter “PAO-bokhandeln” där du kan komma över exakt den litteratur du söker för ett riktigt bra studentpris. Gruppen består enbart av studenter som läser eller har läst PAO-programmet och erbjuder också andra bra tips. Det finns även en Campusbokhandel i Allhuset, bredvid Akademibokhandeln där du kan hitta begagnad kurslitteratur för en billig peng.


Vilken typ av kurslitteratur du ska köpa finns utlagt på PAO-programmets hemsida under respektive kurs. 

Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se


Copyright 2019 @ SthlmUP - Hemsideansvarig Elicia Egarp