Junior Recruitment Consultant för chefs- och specialistrekrytering inom finans

Är du i början av din karriär och vill utforska finansbranschen? Är du social som tycker om att etablera nya kontakter? Vi erbjuder dig snabb utveckling, bred exponering inom specialistrekrytering och extremt roliga uppdrag.

Blaq Group är ett search- & rekryteringsbolag som jobbar med Sveriges mest eftertraktade kunder och kandidater inom bank och finans. Vi söker nu ytterligare talanger som kan förstärka vårt kompetenta team med placering i centrala Stockholm.

Detta är en unik möjlighet att få erfarenhet av rekrytering i Stockholms finansbransch. Du är i början av din karriär och vill lära dig ett yrke där du erbjuds en brant utvecklingskurva. Vi vet att de mest framgångsrika rekryteringskonsulterna har ett naturligt driv och är orädda när de hamnar i nya miljöer, vilket givetvis är egenskaper vi kommer söka till denna tjänst. I tjänsten finns alla möjligheter för rätt person att växa till en senior rekryteringskonsult med fullt eget ansvar för sina processer.

Vi vill att du har stora ambitioner med din karriär och vågar ställa krav på din omgivning, på samma sätt som vi kommer ställa krav på dig att våga gå utanför din bekvämlighetszon för att utvecklas. För mer information om tjänsten och väg till ansökan, klicka här.

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: