Junior Talent Acquisition konsult till Level Up consulting

Level Up Consulting är specialister på konsultlösning inom Talent Acquisition med fokus på IT och Tech. Vi har sedan starten 2017 hjälpt företag att konkretisera sina behov och stöttat dem i sina tillväxtresor.

Vi söker nu nyexaminerade talanger inom Talent Acquisition. Som Junior Talent Acquisition hos oss arbetar du affärsnära och konsultativt med rekryteringsprocessen, både på operativ och strategisk nivå, du ansvarar för processens samtliga faser, säkrar kandidatinflödet och kandidatupplevelsen, samt stöttar interna chefer inom området.

Vi ser gärna att du nyligen tagit och/eller på väg att ta examen inom Beteendevetenskap, Ekonomi, PAO eller dylikt. För att bli framgångsrik inom Talent Acquisition ser vi att du förstår vikten av goda kundrelationer och därmed är framåtlutad, kommunikativ och har ett flexibelt förhållningssätt i ditt arbete. Därtill är det viktigt för oss att du är en lagspelare, ansvarstagande och kan driva ditt arbete framåt. Vidare är du förmögen att uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både tal och skrift.

För oss på Level Up är det betydelsefullt att du trivs och har kul på jobbet, uppskattar nära samarbeten, men också kan arbeta självständigt. Då saker och ting ofta går fort i vår bransch, letar vi efter dig som gillar att hålla momentum och är flexibel.

Ansökan sker löpande.

Läs mer och ansök här.

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: