ANNONSER

ANNONSER


Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.


Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se


Do you want to learn the basics of HR and be part of an organization that care deeply and change lives?


At Biogen, our mission is clear: we are pioneers in neuroscience. We are a biotech company leading innovative scientific research with the goal to defeat devastating neurological diseases. We work together to bring life-changing therapies to patients every day.

Working in the HR team at Biogen means being integrated into the business as a partner, and together we work to empower our people to realize their potential, drive performance, bond people ́s hearts and minds to achieve our mission. To support with this, we are now looking for an HR intern to join our team in EU15. The internship will last for 12 months on a full time basis. You will be based in Stockholm, working closely with our Regional HR lead. We are a small organization, so you will be expected to dive right in and take the lead on your tasks and projects from the beginning. If you are looking for an exciting and challenging experience, learning about the basics of HR while at the same time building your international knowledge, don’t hesitate to apply!

 

Sista ansökningsdag: 4 mars
Kontaktperson mejlar du här


Läs mer och ansök här 

Researcher till Active Search


Active Search gör träffsäkra rekryteringar inom Search & Headhunting för specialister och ledande positioner. Vi har ett stort nätverk av välmeriterade talanger och arbetar nära våra kunder för att göra skräddarsydda och lyckade rekryteringar. Vi ser människan bakom varje CV och varje nytt möte är början till en långsiktig relation. Vi väger in karaktär, erfarenhet, kunskap och potential för att matcha rätt kandidater till rätt befattning. Läs mer om oss här 

Är du intresserad av rekrytering och headhunting? Vill du ha möjligheten att lära dig branschen och hantverket från grunden hos en av Stockholms bästa firmor? Den möjligheten kan vi ge dig på Active Search. Vi arbetar med många väletablerade och spännande företag samt några av de mest specialiserade rollerna på marknaden. Vi är ett trevligt gäng med högt i tak där du kommer att ha möjlighet att lära dig, bidra och göra avtryck. Vi sitter centralt och toppmodernt placerade i Stockholm på Regeringsgatan 48.

 

Sista ansökningsdag: 8 mars


Läs mer och ansök här 

Sveriges HR Förening söker studentmedarbetare till HR NU 2020


Den 7 maj är det äntligen dags för Sveriges viktigaste HR-konferens för offentlig sektor: HR NU 2020! Temat för i år är ”Medarbetarskap”. Ta chansen att träffa de starkaste HR-profilerna inom HR-branschen och ta del av det senaste - var med som studentmedarbetare!


Du får möjlighet att lyssna på vad Sveriges främsta experter tänker om medarbetarskap, och kanske även möta din framtida arbetsgivare?

På eventet samlas HR-chefer och HR-personer från näringslivet och kommuner, landsting och myndigheter. De vill få kunskap, bli inspirerade och diskutera det senaste inom HR. Dina uppgifter blir att tillsammans med oss se till att deltagarna har det bra och känner sig välkomna. Det handlar bland annat om att hjälpa till med förarbetet inför eventet, så som att jobba med administrativa uppgifter och sälj under vardagar på vårt kontor. Under eventet får du exempelvis möta och registrera deltagare, ta hand om talare eller vara värd för något av företagen som finns på plats. Helt enkelt bidra till en rolig, intensiv och meriterande dag.

Arbetet är ideellt, vi står för resorna till och från eventet samt mat och dryck under dagen. Har du varit med tidigare får du förtur, annars är det först till kvarn som gäller. Mer detaljerad information kommer ut veckorna innan eventet.

 

Sista ansökningsdag: 7 april


Läs mer och ansök här 

Personaladministratör på deltid till Studentconsulting i Stockholm


Vi söker en personaladministratör på deltid som vill stötta våra rekryterare i deras dagliga arbete. Detta är en administrativ tjänst och passar dig som är noggrann, ansvarstagande, som trivs att arbeta i ett högt tempo med många parallella projekt. I rollen som personaladministratör kommer du att stötta våra rekryterare i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa arbetsuppgifter och mycket arbete med service, då främst kontakt med kandidater och konsulter.


Arbetsuppgifterna som kan förekomma är bland annat:

- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
- Schemaläggning av konsulter
- Telefonkontakt med konsulter och delvis kunder
- Administrativa uppgifter, såsom sortering, uppdatering av listor mm.


Tjänsten är på deltid och vi söker dig som är studerande och tillgänglig för att arbeta 20 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. För rätt person finns stora möjligheter att få ett utökat ansvar för våra rekryteringsprocesser, vi söker därför dig som har ett stort intresse för rekrytering samt som söker en långsiktig tjänst.

 

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande och annonsen kommer att ligga ute tom. 2020-02-21  


Läs mer och ansök här 

Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se