ANNONSER

SthlmUP

Stockholms Universitets personalvetarförening

ANNONSER


Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.


Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se


Hej HR-student!

Nu söker jag en superkollega som vill jobba med HR-administration och rekrytering.


Jag söker dig som är i början av din HR-karriär och som vill bli en del av ett dreamteam. Du kommer till ett företag med stort framtidsfokus och medarbetare som vill och kan ännu mer.


Du blir vår stöttepelare i det dagliga arbetet inom framförallt HR-administration där du bland annat utformar anställningsavtal, uppdaterar medarbetarinformation och har kontakt med vår lönebyrå. Du bidrar även i diverse rekryteringsprocesser med telefonintervjuer, referenstagning och publicering av annonser. Vidare är du behjälplig i förberedelser inför introduktionsdagar med nyanställda samt är delaktig i samarbeten med olika universitet och högskolor.

För att trivas i rollen tror jag att du är serviceinriktad och har god förmåga för att söka information och hitta svar. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och som är steget före. För dig är det en självklarhet att alltid agera enligt principen att förenkla och jobba smartare. Det är viktigt att du har såväl erfarenhet som engagemang för att med förtroende möta kollegor och kandidater på ett professionellt sätt. Här är vi raka och tydliga med omtanke.


Jag söker dig som påbörjat ditt andra år av utbildningen. Jag ser att du har en bakgrund inom service och har tidigare erfarenhet av rekrytering. Om du dessutom har en affärsmässig förståelse så är det ett stort plus.

Bästa hälsningar
Anna Birgersson
Chef Marknad, Hållbarhet & HR


Sista ansökningsdatum: 2021-01-22
Läs mer om tjänsten här: Hej HR-student! | Fastighetsägarna (fastighetsagarnaservice.se)