ANNONSER

ANNONSER


Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.


Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se


Academic work bjuder in till examenevent


Tar du examen i januari 2020 eller juni 2020 och är intresserad av att gå på Academic Works examensevent? Tryck då på länken och fyll i dina uppgifter för att få inbjudan och mer information om eventet.

 
Anmäl dig och läs mer här 

 

Xameras resa fortsätter till Stockholm, nu söker vi en rekryterande konsultchef!


Vad söker vi?

Xamera är bryggan mellan det sociala studentlivet och leveranskraven inom jobbvärlden. Vi ser till att unga ingenjörer och studenter inom IT och teknik inte bara får ett jobb, vi ger dem rätt jobb från början. Nu söker vi en rekryterande konsultchef som vill vara med på Xameras Stockholmssatsning och vara en viktig funktion på vårt nya kontor! En unik utmaning som innebär att du arbetar i en tät dialog nära våra kandidater och kunder!

Vårt nya Stockholmskontor är litet, mysigt och beläget i World Trade Center. Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt!

På vårt Stockholmskontor är du en viktig nyckelperson för våra kunders framgång. Tillsammans kommer vi på ett professionellt och personligt sätt att leda Xamera mot målet: att alltid tillgodose kund och kandidats behov.

 

Vem söker vi?

Dig som värdesätter att ha roligt på jobbet! Du brinner för service och älskar att göra andra människor nöjda. Xamera är ett tillväxtbolag och gillar du entreprenörskap kommer Stockholmskontoret att vara perfekt. Här får du nytta utav dina tidigare erfarenheter från serviceyrket.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk utbildning inom HR, beteendevetenskap eller ekonomi. Oavsett bakgrund kommer ditt stora intresse för att arbeta med människor väl till pass. 

Sista ansökningsdag: 12/1-2020


Läs mer om företaget och tjänsten här här

Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se


Copyright 2019 @ SthlmUP - Hemsideansvarig Elicia Egarp