ANNONSER

ANNONSER


Här hittar du både jobbannonser och olika event som arrangeras i branschen. Sidan uppdateras ständigt så ta det för vana att titta in då och då så att du inte missar något.


Vill ni också synas här? Kontakta Näringslivsutskottet på: naringsliv@sthlmup.se


Vill du jobba deltid med rekrytering/HR vid sidan av studierna?

Vill du arbeta i ett framgångsrikt team där du får möjlighet att växa och utvecklas inom bemanning och rekrytering? Till vårt växande kontor i Stockholm söker vi nu en lagspelare som vill arbeta med att matcha konsulter mot uppdrag hos våra kunder.


Du erbjuds ett spännande arbete med ett stort mått av självständighet och eget ansvar. Som konsultchefsassistent kommer du främst att arbeta med våra uthyrningsuppdrag och rekryteringsprocesser på den kollektiva sidan och bistå konsultcheferna i deras dagliga arbete. I uppgifterna ingår bland annat att hjälpa till med annonsering, kandidatsökning, telefonintervjuer, personintervjuer och referenstagning. Vidare hjälper du till med att administrera personalfrågor kring våra bemanningskonsulter och bemanningsuppdrag samt vår introduktion av nya bemanningskonsulter, deras anställningsavtal m.m. Hos oss blir du en del av ett framåtlutat och drivet gäng där tempot stundtals är mycket högt och ingen dag är den andra lik. För oss är arbetsglädje, personlig utveckling och frihet under ansvar ledord.

 

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda.


Sista ansökningsdatum: 2021-04-25

 

Läs mer och ansök om tjänsten här!  


Rekryteringsassistent till Upgraded People!


Är du intresserad av rekrytering och vill se mer av vad det innebär att vara rekryteringskonsult? Vi vill jättegärna visa dig vår värld!
Upgraded People är ett auktoriserat rekryteringsföretag som pysslar med rekrytering och konsultförmedling av främst specialister och chefer till branschoberoende organisationer och företag. Vi letar efter en rekryteringsassistent som vill hjälpa oss nu när vi fått in en massa nya roliga avtal och uppdrag.
Våra rekryterare har alla en personalvetarutbildning i botten och vi vill jättegärna hjälpa fler personalvetare in i rekryteringsbranschen. Fokus för den här tjänsten kommer ligga på search och headhunting men vårt mål är att visa dig alla de roliga (och mindre roliga) bitar som ingår i rollen som rekryteringskonsult.
Du kommer få sitta tillsammans med vårt stockholmsgäng på kontoret på Kungsgatan. För rätt person finns också alla möjligheter i världen att få en fortsatt anställning efter studierna.


Följ länken för att se mer om tjänsten eller kontakta rekryteringskonsult Carl Isaksson på carl.i@upgraded.se alternativt 072-2198700.


Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Läs mer och ansök om tjänsten här! 


HR-student sökes för extrajobb som HR Administrator!

Svenska HR-teamet på Elekta söker en blivande personalvetare som vill stötta oss administrativt och operativt i det dagliga arbetet. Du behöver inte ha erfarenhet av att arbeta inom HR tidigare, men vi hoppas att du som söker har arbetat administrativt tidigare och tycker att det är kul! Anställningen fortgår till en början under sex månader och under den tiden kan vi erbjuda dig att djupdyka i hur det är att arbeta med HR i en global organisation med 4000 medarbetare världen över, systemkännedom och praktisk erfarenhet som kan komplettera din utbildning.

Vi ser helst att du kan arbeta ca 1–2 dagar i veckan under terminen med möjlighet till mer under sommarmånaderna. Vi är flexibla både med vilka dagar du kan arbeta samt om du vill arbeta hemifrån eller på kontoret. Intervjuer sker löpande och vi hoppas kunna hitta någon som kan starta omgående.

I nästan fem decennier har Elekta varit ledande inom precisionsstrålningsmedicin. Våra nästan 4 000 anställda världen över är engagerade i att säkerställa att alla i världen med cancer har tillgång till - och gynnas av - mer exakta, skräddarsydda strålbehandlingar. Vill du vara med på vår resa?

Ansök om tjänsten och läs mer här!

Sista ansökningsdag: 31 mars

Rekryteringsassistent till Consid!


I rollen som rekryteringsassistent på Consid arbetar du 1-2 gånger i veckan med att hitta våra framtida medarbetare genom nya och kreativa vägar samtidigt som du jobbar med traditionell headhunting.

Huvudsakliga arbetsuppgifter blir search, headhunting, mötesbokning primärt via telefon och på sikt driva hela intervjuprocesser. Det är en förutsättning att ha stort intresse för renodlad rekrytering i form av headhunting och det dagliga mötet med människor, och i rollen ingår även övrig administration och att stödja vår rekryteringsorganisation i allt från eventplanering till marknadsföring.

Vi söker dig som tidigast tar examen januari 2022.


Sista ansökningsdag: Urvalet sker löpande 


Läs mer och ansök om tjänsten här!

WeTal söker en Junior marketing coordinator


Vi är en karriärplattform för kodare av kodare. Var med på en resa och driva vårt content, sociala medier och locka talanger till vår sajt!

Dina dagliga uppgifter kommer vara att:

- Blogga 1-2 gånger i veckan (engelska och svenska krävs).
- Intervjua tech-bolag och presentera dem i vår blogg samt skriva informativa lockande texter om tech eller rekrytering.

- Posta 1-2 gånger i veckan på Instagram

- Sköta Facebook ads, Google ads, Linkedin ads

- Komma med kreativa idéer hur vi ska marknadsföra oss själva

- Gå ut på Linkedin och direkt-sourca kandidater

- Verifiera kandidater på vår plattform och ge enklare reviews

Vi söker dig som har följande egenskaper:

-Grundförståelse i marknadsföring

- Kreativt öga för design och kunna göra fina bilder i t.ex. Photoshop

- Du ska helst förstå hur man växer ett brand och t.ex. instagram-konto

- Positive doer attityd

- Inte ovan att "hugga in där det krävs"

- Komma med egna initativ och kreativa lösningar på problem


Vi sitter på Norrsken House, en inspirerande co-working space i Stockholm. Vi är ett litet härligt team som alltid lunchar och har det kul tillsammans.


För mer information om tjänsten, kontakta på följande mejl charlotte@wetal.io  eller 0722231199.

Läs mer om oss! www.wetal.io