MENTORSKAPSPROJEKTET

Studerar du termin 2 till 5 på PAO- programmet och skulle vilja ha lite mer kött på benen innan det är dags att ge sig ut på arbetsmarknaden?
Då är mentorskapsprojektet något för dig!

OM MENTORSKAPSPROJEKTET

Sedan starten 2004 har mentorskapsprojektet försett hundratals adepter med mentorer från näringslivet. Projektet är till för dig som studerar termin 2 till 6 på PAO- programmet och har varit uppskattat av såväl mentorer som adepter. Eftersom PAO- programmet saknar praktik är detta ett perfekt tillfälle att få en inblick i arbetslivet. Många studenter upplever att mentorn är ett stöd för såväl de pågående studierna som det kommande yrkeslivet.


Under vårterminen öppnar anmälan för adepter och mentorer som sedan kommer att matchas ihop utifrån respektives önskemål. Mentorskapsprojektet inleds med en kick-off i maj, därefter träffas adept och mentor efter överenskommelse under ett års tid. Vid träffarna ges chansen att utbyta tankar, erfarenheter och bolla idéer med varandra. Förutom kick-offen anordnas även en avslutningsträff där samtliga mentorer och adepter samlas för att summera året.


BLI ADEPT

För att delta i projektet krävs att du studerar på PAO- programmet och är medlem i Jusek. Ett medlemskap kostar 100 kr och gäller hela studietiden. I början av varje termin anordnar projektstyrelsen en informationsträff, där du får information om hur du anmäler dig och vad det innebär att delta. Vill du komma i kontakt med projektstyrelsen tidigare än så finner du kontaktuppgifter nedan.


I början av varje kalenderår har du även möjlighet att ansöka till att sitta i projektstyrelsen genom Näringslivsutskottet inom SthlmUP. Det är vi studenter som driver detta projekt och utan din medverkan är det inte möjligt. Kontakta gärna projektstyrelsen för mer information!


KONTAKT

Har du frågor om projektet eller önskar komma i kontakt med projektstyrelsen. Skriv ett mejl till mentorskapsprojektet@sthlmup.seSom adept i mentorskapsprojektet erbjuds du att någon gång under året, i mån av plats, kostnadsfritt gå på en utbildning hos Advantum Kompetens. Som mentor får du gå på en utbildning till reducerat pris.


Läs mer om Advantum Kompetens och aktuella utbildningar här

PROJEKTSTYRELSEN


Ordförande

Linn Südow


Vice ordförande

Max Holm


Ekonomiansvarig

Amanda Racki


Kontaktperson Advantum/kick-off

Nina Lanros


Mentorsansvarig

Jenna Almosawi


Adeptansvarig

Daniel Viklund
Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se