SAMARBETSPARTNERS

SAMARBETSPARTNERS

 I SthlmUPs näringslivsutskott och utbildningsutskott har vi flertalet samarbetspartners, som är företag som tillsammans med oss vill att kontakter knyts mellan studenter och näringslivet.

0
0-13
0-11
0-17
Skärmavbild 2019-12-02 kl. 01.18.17
0-2
0-5
0-4,
0-2
0-12
0-17
0-16
0-6
Kopia av IMG_3241 (2)
IMG_1922

Som samarbetspartner till SthlmUP har företaget vid ett tillfälle under avtalsåret möjlighet att anordna ett valfritt evenemang där vi bjuder in alla medlemmar i föreningen. Företaget får då hålla i valfri föreläsning eller workshop för personalvetarstudenter.

Det är endast samarbetspartners till SthlmUPs näringslivsutskott eller utbildningsutskott som har möjlighet att hålla i event där vi bjuder in alla personalvetarstudenter. 

SthlmUP kommer att marknadsföra företaget med presentation och logotyo i våra sociala kanaler och här på vår hemsida. Företaget har som samarbetspartner även möjlighet att annonsera fritt via dessa sociala plattformar, vilka når ut till hundratals studenter och nyexaminerade personalvetare. Här får både event och jobb annonseras. 

VILL NI OCKSÅ STARTA ETT SAMARBETE MED STHLMUP?

Skicka få en intresseanmälan till naringsliv@sthlmup.se så kontaktar vi er så snart som möjligt!


SAMARBETSPARTNERS 2020
Vi i SthlmUP är både glada och stolta över våra samarbetspartners. Mer information om dem finns här nedan.

På Ants kommer du få arbeta med några av de häftigaste tech-bolagen på marknaden! 

Vi är ledande i att hjälpa företag bygga framgångsrika Techavdelningar. Bristen på IT-kompetens gör det till ett efterfrågat hantverk utan enkla vinningar. Vi på Ants gjorde tidigt valet att brottas med rekrytering där bristen är som störst.

Hos oss genomsyrar våra värdeord Show Heart, Succeed Together och Be the Future allting vi gör; våra värderingar, handlingssätt och medarbetare.

Akademikerförbundet SSR är Sveriges största fackförbund för personalvetare med över 7000 personalvetare organiserade hos oss. Vi har 74 000 medlemmar och är experter på våra medlemmars yrken så vi kan ge stöd och trygghet i karriären, på arbetet och livet.

RecPro är ett konsultföretag inom Talent Acquisition som hjälper kunder att lyckas med sin rekrytering genom att erbjuda konsult- och rådgivningstjänster inom rekrytering och Employer Branding.


Utifrån lång erfarenhet av rekryteringsbranschen och en djup förståelse för rekrytering som hantverk hjälper vi organisationer att utveckla moderna rekryteringsfunktioner och optimera sin tillväxt.


Vi tror på kvalitet och långsiktighet och agerar ansvarstagande i uppdrag med genuinitet, empati och ödmjukhet som ledord.

För mer info, se www.recpro.se

Jusek och Civilekonomerna har bildat ett nytt fackförbund tillsammans – Akavia, AKA för akademi och VIA för väg, alltså den akademiska vägen. Namnet bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet, från studietiden till pensionen. Nu är vi större och starkare tillsammans med 130 000 medlemmar.

Vi erbjuder en samlad spetskompetens i alla viktiga frågeställningar och engagerar oss självklart i din och varje medlems unika situation.

Under studietiden är medlemskapet kostnadsfritt för att du ska få ett ännu bättre stöd i mötet med framtidens arbetsmarknad. Bli medlem på Akavia.se.

Få ut mer av ditt studentliv och framtida arbetsliv!

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har 200 000 medlemmar, både studenter och yrkesverksamma.


Våra medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Vi är en fair union, feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO. Ett medlemskap handlar om en sak - att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv!


I medlemskapet ingår

  • Kontakter med arbetslivet
  • Stipendier värda upp till 20 000kr
  • Lönestatistik & karriärtjänster
  • Rådgivning
  • Bra rabatter

Framtidsverket är ett konsultbolag som arbetar med tjänster inom employer branding.

Framtidsverket startades som ett initiativ för att stärka attraktionskraften för jobben inom offentlig sektor och har sedan start utvecklats till att arbeta med frågor som bidrar till en positiv förändring. Vi utför konsultuppdrag i organisationer som vill förändras i positiv riktning inom flera olika områden.


För era medlemsföreningar bidrar vi gärna med information, nätverk och inspiration för att utveckla era medlemmar.

Om Poolia
Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.

Vår styrka
Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen, deras affärsvillkor och vi vet vad som krävs av individen. Med en kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalitet.

Psykologisk metod skapar säkra rekryteringar för alla organisationer som arbetar med potential management, genom att erbjuda forskningsbaserade kvalitativa tester och kompetenta medarbetare. Det gör vi genom att kontinuerlig säkerställa hög kvalitet på våra tester, göra dem tillgängliga för alla samt genom tillförlitlig IT, innovativa lösningar och ständig utveckling. Psykologisk Metod ska vara det naturliga valet inom potential management - idag i Sverige, i morgon över hela världen!

Sveriges HR Förening grundades för snart 100 år sedan och vi är idag ca 6000 medlemmar. Vår grundare Kerstin Hesselgren insåg betydelsen av livslångt lärande och utbyte av erfarenheter. Med vår gemensamma kunskap kan vi inspirera varandra och bygga nya insikter. Genom ett medlemskap hos oss får du en kontinuerlig kompetensutveckling, inspiration, omvärldsbevakning, erfarenhetsutbyte och möjligheter till att nätverka med andra inom HR-branschen. Tillsammans skapar vi framtidens HR-historia!

Är du student och vill bli medlem? Läs mer här