SAMARBETSPARTNERS

SAMARBETSPARTNERS

 I SthlmUPs näringslivsutskott har vi flertalet samarbetspartners, som är företag som tillsammans med oss vill att kontakter knyts mellan studenter och näringslivet.

0-6
0-8
0-2
0-16
0-17
0-14
0-12
0-5
0-4
0-2
0-13
0-15
0-16
0-17
0

Som samarbetspartner till SthlmUP har företaget vid ett tillfälle under avtalsåret möjlighet att anordna ett valfritt evenemang där vi bjuder in alla medlemmar i föreningen. Företaget får då hålla i valfri föreläsning eller workshop för personalvetarstudenter.

Det är endast samarbetspartners till SthlmUPs näringslivsutskott som har möjlighet att hålla i event där vi bjuder in alla personalvetarstudenter. 

SthlmUP kommer att marknadsföra företaget med presentation och logotyo i våra sociala kanaler och här på vår hemsida. Företaget har som samarbetspartner även möjlighet att annonsera fritt via dessa sociala plattformar, vilka når ut till hundratals studenter och nyexaminerade personalvetare. Här får både event och jobb annonseras. 

VILL NI OCKSÅ STARTA ETT SAMARBETE MED STHLMUP?

Skicka få en intresseanmälan till naringsliv@sthlmup.se så kontaktar vi er så snart som möjligt!


SAMARBETSPARTNERS 2020
Vi i SthlmUP är både glada och stolta över våra samarbetspartners. Mer information om dem finns här nedan.

På Ants kommer du få arbeta med några av de häftigaste tech-bolagen på marknaden! 

Vi är ledande i att hjälpa företag bygga framgångsrika Techavdelningar. Bristen på IT-kompetens gör det till ett efterfrågat hantverk utan enkla vinningar. Vi på Ants gjorde tidigt valet att brottas med rekrytering där bristen är som störst.

Hos oss genomsyrar våra värdeord Show Heart, Succeed Together och Be the Future allting vi gör; våra värderingar, handlingssätt och medarbetare.

RecPro är ett konsultföretag inom Talent Acquisition som erbjuder konsult- och rådgivningstjänster inom rekrytering och Employer Branding. RecPro startades med viljan att utveckla och effektivisera hur rekrytering bedrivs. Utifrån lång erfarenhet av rekryteringsbranschen och en djup förståelse för rekrytering som hantverk hjälper vi organisationer att optimera sin tillväxt. Vi tror på kvalitet och långsiktighet och agerar ansvarstagande i uppdrag med genuinitet, empati och ödmjukhet som ledord

Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se


Copyright 2019 @ SthlmUP - Hemsideansvarig Elicia Egarp