FÖRENINGEN

SthlmUP - studentföreningen för dig som studerar kandidat- eller masterprogrammet inom Personal, arbete och organisation, AKPA eller liknande utbildning vid Stockholms universitet!

SthlmUP är en studentförening för er som studerar PAO-programmet, PAO-mastern, AKPA eller liknande utbildning här på Stockholms Universitet. Syftet med föreningen är att förgylla studietiden genom att via de olika utskotten skapa aktiviteter och möjligheter att engagera sig i frågor gällande utbildning, kontakt med näringsliv samt nöje och gemenskap. Medlemskapet är gratis. Som medlem i SthlmUP kan du själv välja vilka av alla aktiviteter du vill delta i, eller om du även vill engagera dig och anordna framtida evenemang

Tillsammans med våra samarbetspartners har vi en fot in i näringslivet som också är extremt värdefull för dig som student. I våra samarbeten med företag och organisationer anordnar vi allt från föreläsningar och workshops till en arbetsmarknadsdag. Här skapas på så vis ett forum för studenter och näringsliv att lära sig av varandra och där samtliga kan knyta viktiga kontakter inför framtiden.


SthlmUP är ingen självgående varelse utan drivs framåt av engagerade studenter som lägger ned tid och ork men framför allt hjärta i denna förening. Är du intresserad av att veta mer om vår förening är du välkommen att läsa mer via flikarna ovan.

Vid frågor kontaka:

styrelsen@sthlmup.se