Rådgivare till Sveriges Ingenjörer

Sveriges Ingenjörer är en intresseorganisation och ett fackförbund för högskoleutbildade ingenjörer. Nu söker vi en rådgivare med intresse för arbetsrätt till vår Förhandlingsavdelning.

Som rådgivare arbetar du i huvudsak med att via telefon och mejl rådge medlemmar och förtroendevalda i så väl arbetsrättsliga som andra fackliga och juridiska frågor som rör deras arbetsliv och arbetsplatser. Du kommer även hantera enklare ärenden så som avtalsgranskningar och löneöversyner. Rollen som rådgivare är både spännande och utmanande – det är ett varierat arbete och frågorna ofta komplexa.

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen och har läst grundläggande arbetsrätt på högskolenivå samt har några års yrkeserfarenhet av att ge service och rådgivning, gärna via telefon och mejl. Du har en god samarbetsförmåga och med din trygga och sakliga framtoning har du lätt för att skapa kontakt med alla typer av människor. Sveriges Ingenjörer har sitt huvudkontor centralt i Stockholm city. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen. Välkommen att skicka in din ansökan senast 2021-09-13.

Läs mer här.

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: