Talent Acquisition Specialist till Prodiem

Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller på chefsnivå.

Vi har haft en stark tillväxt de senaste åren och vår plan är att fortsätta växa, därför behöver vi stärka vårt team med en Talent Acquisition Specialist och vi hoppas att det är du!

Vi på Prodiem är ett familjärt, glatt och öppet gäng. Vi är högpresterande men har alltid nära till skratt, och vi är bra på att fira våra framgångar. Kontoret ligger i Vasastan där vi sitter i ljusa och trevliga lokaler. 

Om du kommer till oss så blir du en del av ett bolag som står för kvalitet framför kvantitet. Kandidater som vi levererar till våra kunder, är en produkt av en gedigen och proffsigt genomförd process. Vi räknar inte pinnar och mäter allt, utan vi fokuserar på kvalitet.

Rollen som Talent Acquisition Specialist innebär ett nära samarbete med rekryteringsteamet, marknad och kandidater. Du kommer att ansvara för att söka upp och identifiera kandidater till våra rekryteringsuppdrag och underhålla vårt nätverk. Du kommer även att delta i Employer Branding aktiviteter för att attrahera talanger och stärka Prodiems varumärke. 

Sista ansökningsdag: 2022-07-01

Läs mer och ansök här: Researcher / Talent Acquisition Specialist till Prodiem | Prodiem

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: