Tyresö kommun söker studentmedarbetare till HR-enheten

Studerar du till personalvetare och är intresserad av ett extrajobb som förbereder dig för en karriär inom HR? Då söker vi dig!

Tyresö kommun har drygt 3 000 anställda inom en mängd olika verksamhetsområden. HR-enheten ansvarar för att stötta kommunens cirka 140 chefer i olika typer av HR-relaterade frågor. Med stort fokus på ständiga förbättringar implementerar, utvecklar och driver vi kommunens HR-processer med målet att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare! Vi är i dagsläget tio medarbetare och då vår nuvarande studentmedarbetare tar examen söker vi efter en ny student till vårt härliga gäng!

Som studentmedarbetare hos oss får du en bred och god inblick i HR-enhetens olika processer. Du avlastar vår HR-koordinator och våra HR-specialister med uppgifter inom exempelvis rekrytering, arbetsrätt, chefs- och introduktionsdagar och arbetsmiljö. 

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning inom personalvetarområdet och har minst två år kvar av dina studier. Du arbetar ca 15 timmar i veckan enligt överenskommelse med stor flexibilitet för att kunna kombinera arbetet med dina studier. Du anställs för en termin i taget med möjlighet till förlängning. Vi vill gärna att du kan arbeta mer vid arbetstoppar samt arbeta heltid ett antal veckor under semesterperioden.

Sista ansökningsdag: 5 december 2021

Länk till annons och ansökan: https://tyreso.varbi.com/se/what:job/jobID:448184/

Länk till hemsida: www.tyreso.se

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: