Är du en proaktiv och noggrann person som trivs i en dynamisk miljö? Vi söker en rekryteringsassistent som kan stötta vår Talent Acquisition-partner med administrativa uppgifter under en intensiv period från mitten/slutet av september till slutet av oktober.

Du kommer att spela en nyckelroll i att effektivisera vår rekryteringsprocess för interns och bidra till en förstklassig upplevelse för våra kandidater. För att lyckas i denna roll bör du vara administrativt duktig, kunna lära dig snabbt och ha en förmåga att bygga starka relationer. Engagemang i föreningen SthlmUP ses som meriterande. Om du är redo för en utmaning och vill bidra till framgången i vårt team, ansök idag!

https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareerpvt?jobId=7289&company=zalarishrP7&st=B6C06C34AC351777EE216A27248593F06A2EF4D0

Om rollen

Som rekryteringsassistent kommer du att ha en viktig roll i att stödja vår Talent Acquisition-partner genom att hantera rekryteringsadministrativa uppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera screening, koordinering av mötestider mellan kandidater och intervjuare, samt därtill övriga administrativa uppgifter. Detta är en chans att utveckla dina färdigheter inom rekrytering och administration, samtidigt som du bygger relationer inom branschen.

Vi söker

Vi söker dig som studerar ditt första eller andra år på PA-programmet som är intresserad av rekrytering och administration. Du behöver kunna kommunicera både muntligt och skriftligt på engelska och svenska, och kunna prioritera att jobba ca halvtid på plats hos på Regeringsgatan 59, från ungefär slutet av september till slutet av oktober.

Vi erbjuder dig

Ett första jobb inom HR/ rekrytering under några veckor hos en av nordens största banker.

Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de produkter och tjänster som DNB erbjuder.

Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti, bestående av ett CV och svar på några obligatoriska frågor.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Sofia Elgstedt, Talent Acquisition Partner, sofia.elgstedt@dnb.se

Som ett kvalitativt led i DNBs rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Fackliga kontaktpersoner: Finansförbundet: Hasse Sigfrids, +46705175818, hasse.sigfrids@dnb.se

Charlotte Löfgren (Akademikerförbunden) Mobile 070 618 93 23 mail: charlotte.lofgren@dnb.se

Ansök via länken!

https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareerpvt?jobId=7289&company=zalarishrP7&st=B6C06C34AC351777EE216A27248593F06A2EF4D0

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish