Ny student på PAO-programmet

Stort grattis till dig som blivit antagen till kandidatprogrammet i Personal, Arbete och Organisation på Stockholms Universitet!

Du har nu tre fantastiska år framför dig med spännande kurser och ett gäng härliga människor att dela detta med. Vi på SthlmUP kommer göra vårt yttersta för att förgylla din studietid. Den här hemsidan är därför full med information och
hjälpmedel för att underlätta.

Till höger finns info för klass VT24 om er inspark. 

Tre supertips innan insparken:

– Ladda ner Hitract för att anmäla er

– Läs igenom Välkomsttalet både från skolan och från oss 

– Slappna av och ha kul! Insparken är till för er skull!


Kurslitteratur

Stressa inte med att köpa kurslitteratur för nypris på diverse hemsidor, det finns en facebookgrupp som heter “
PAO-bokhandeln” där du kan komma över exakt den litteratur du söker för ett riktigt bra studentpris. Gruppen består enbart av studenter som läser eller har läst PAO-programmet och erbjuder också andra bra tips. Det finns även
en bokhandel i Allhuset, bredvid Akademibokhandeln där du kan hitta begagnad kurslitteratur billigt.

Vilken typ av kurslitteratur du ska köpa finns utlagt på PAO-programmets 
hemsida under respektive kurs.

Bli medlem i SthlmUP!

SthlmUP är en studentförening för dig som studerar PAO-programmet, PAO-mastern, AKPA eller liknande utbildning på Stockholms Universitet.

SthlmUP arbetar för en bred gemenskap bland terminerna och för att skapa en god gemenskap. Vårt syfte är även att vara med, tillsammans med våra medlemmar, och påverka utbildningen samtidigt som vi knyter goda kontakter till arbetslivet.

Syftet med SthlmUP är att förgylla studietiden för våra medlemmar. Detta sker dels genom våra fyra olika utskott som arbetar för att skapa olika aktiviteter. Inom utskotten finns det goda möjligher till att engagera sig högt som lågt.

Medlem blir du numer på Hitract, finns där appar finns

Campusområdet

Campusområdet på Stockholms Universitet är stort och ni kommer under era tre år att hålla till i många olika byggnader runt om på Campus, men var inte oroliga! Vi i SthlmUP kommer första dagen att möta upp er vid tunnelbanan och guida er runt byggnader som ni kommer ha nytta av!

Under insparken kommer vi även ta er runt på resten av campus för att ni ska få bekanta er med området och lättare kunna hitta till era föreläsningssalar utan komplikationer.

sv_SESvenska