Hej! 

Är du i början av dina studier? På jakt efter ett flexibelt extrajobb (~40 %) i Stockholm? Vi är ett litet HR-team på två personer, Matilda och Emma, som vill bli tre. 

Vi har fokus på ständig utveckling, digitalisering och automatisering. Vi har turen att arbeta i en organisation som på riktigt värderar medarbetarfrågor – vilket gör vårt jobb så kul! Vi är glada att vara del av Visma-koncernen med tillgång till ett stort (internationellt) nätverk inom HR/rekrytering. Det får vår HR-avdelning att kännas större än vad den är, och vi får möjligheten att ta del av mängder med bra utbildningsmaterial, tips och stöd. 

Att få tag i samt attrahera rätt medarbetare har aldrig varit svårare, och vi behöver använda olika tillvägagångssätt för att lyckas bättre än våra konkurrenter. Kanske är du rätt person att hjälpa oss nå ut till ännu fler talanger och hitta våra nya kollegor där ute? 

Vill du dra nytta av din förmåga att nätverka och att få andra människor att öppna upp sig om sina önskemål inom karriär, arbete och utveckling? Samt få chans att använda ditt intresse för tech och digitalisering? Vi söker en Candidate Network Specialist!

Hälsningar,

Matilda och Emma på Visma Software

Sista ansökningsdag: 09-25-2022

Visma logo

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska