Vi på HCM Partner jobbar med headhunting inom IT och behöver nu förstärkning till vårt vassa research-team i Solna (Näckrosens tunnelbana)! 

Vi ser gärna att du är i början av din universitets/högskoleutbildning och att du kan jobba ca två dagar i veckan under kontorstider. Flexibla arbetstider utifrån ditt skolschema. 

Vi på HCM Partner brinner för att hjälpa våra kunder att hitta fantastiska kandidater inom IT/Tech området. Det gör vi via en metodisk kartläggning av marknaden, där ditt jobb är att identifiera och kontakta personer vi tror är rätt för våra kunder.

För att ha förmågan att bli en skarp IT-researcher tror vi att det krävs: 
• en stor ödmjukhet 
• en nyfikenhet om människors personligheter och kunskaper 
• medvetenhet om människors olika förutsättningar och ambitioner 
• ett inlyssnande förhållningssätt kombinerat med starkt eget driv 

Du behöver inte vara IT-expert eller kunna headhunting sedan tidigare. Det lär vi dig. Din personlighet och vilja att lära är det viktigaste. Det är vår ödmjukhet och nyfikenhet som tar oss långt, och gör oss till experter inom vårt område. För mer info, om varför vi bl.a. blev utsedd till DI Gasellbolag hittar du på HCM Partner.

Tycker du att det låter spännande och är intresserad av tjänsten som IT-researcher så hör du av dig till Tilda Stenmark på nedanstående uppgifter:

Mobilnummer: 0708608704

E-post: tilda@hcmpartner.seCategories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska