Personalvetardagen

En inspirationsdag och arbetsmarknadsmässa som riktar sig till studerande med intresse för en karriär inom HR.

Vad är personalvetardagen?

Under utbildningens gång får PAO-studenterna en hel del teoretiska kunskaper om personalvetenskap. Men vad händer efter examen? Vilka möjligheter finns det? Vilka vägar kan man gå? Det här är bara några få frågor som besökare blir besvarade på med hjälp av inspirerande föreläsare. Besökare får även tillfällen att knyta kontakt med företag, som eventuellt kan komma att bli deras framtida arbetsgivare. Det är en fantastisk dag att utforska HR-branschen och bli inspirerad av de olika möjligheter som väntar dem.

Gå till sidan för Personalvetardagen 2021

Personalvetardagen 2021 har en sida med all information om vad som händer under årets event. Klicka på knappen nedan för att besöka sidan.

En gång varje år arrangerar SthlmUPs näringslivsutskott en personalvetardag. Aktuella- samt tidigare studenter och nyexaminerade personalvetare från både Stockholms Universitet, Uppsalas Universitet och Södertörns Högskola är välkomna att delta.
Bli en del av personalvetarstudenters mest uppmärksammade dag på året!

Projektgruppen 2021

Save the date – 14 maj 2021!

Stockholms Universitets Personalvetarförening (SthlmUP) välkomnar er alla till P-dagen (Personalvetardagen) 2021. Årets tema för dagen kommer att vara HR i förändring och vi har bjudit in föreläsare, en panel och olika företag som kommer medverka under dagen. Personalvetardagen 2021 kommer att ske digitalt!

Vi som planerar dagen heter Mathilda Schöfl, Nesrin Dawe, Lamia Nabil, Izabelle Brohed och Simone Lindqvist. Vid frågor kontakta oss i projektgruppen på: personalvetardagen@sthlmup.se

Håll utkik och besök vår hemsida som kontinuerligt uppdateras med information fram till den aktuella dagen: HÄR

Ta hand om er så ses vi inom kort!

sv_SESvenska

Missa inga av föreningens roliga evenemang. Bli medlem i sthlmup idag: